Astra H CDTI hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dragon

Editör
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bir arkadaşıma sıfır Astra H dizel alacağız.. Benim dizelle ilgili hiç bilgim yok.. yanlış bilmiyorsam 1.3 ve 1.7 motor seçenekleri var.. bu araçlarla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini yazarlarsa sevinirim..siz hangisini tavsiye edersiniz?

hacim
yakıt sarfiyatı
performans
donanım
fiyat

teşekkürler..

1,7 cdti artık yok. Yani sıfır olarak yok sadece 1,3 cdti dizel modelleri mevcut. 90 hp ama kasayı taşımakta zorlanıyor ve dizel olmasına rağmen yakıtta çokta tasarruf sağlayamıyor. şehir içi kullanım için uygun bir araç özellikle istanbul için. Ama gazlamaya uygun değil doğrusunu söylemek gerekirse. Ama isterse steinmetze buna yardımcı olacak kit mevcut ;)
Ama mesela buna rakip olarak Fordun dizeli 1,6 iyi gidiyor ama araç konforu ve motor ses izalosyonu tek kelimeyle çok kötü. Astranın yakınından bile geçemez. yani yine en iyisi astra h dizel al. :)
6 ileri şanzıman sayesinde yinede iyi idare ediyor

teşekkürler Yeliz.. 1.3'ten başka dizel seçeneğimiz yok yani? olmazsa az kullanılmış bi 1.7 alırız bulabilirsek :rolleyes:

yılbaşından sonra 1.7 seçeneğide geliyo. ( 1.7lt 125 hp)
1.3cdti ben de var yaklasık 11 ay oldu kunlanmaya başlıyalı yakıt konusunda süper bi araç 110ytl mazotla şehir içi 830km yaptım.
motor konusunda. şöyle söylıyım ilk zamanlar turbonun çekişine hasta oluyodum ama zamanla az gelmee başladı (chıp şart) ama ne rampada nede arabada 5 kişi iken gitmemezlık yapmadı. ben seviyorum ama birazdaha güç istiyo.

1.7 dizel seçeneğinin Türkiye ye geleceğinden hiç umudum yok.
Çünkü yeni versiyon motorlar satışa çıktığı halde 1.7 Versiyon halen Almanya da bile yok.

Son düzenleme:
JOCCO' Alıntı:
Astra H'lere 1.9 CDTI motor çıkarmadılar di mi?
gtc de war

JOCCO' Alıntı:
Astra H'lere 1.9 CDTI motor çıkarmadılar di mi?

1.9 CDTI ECOTEC® [74 kW] / 100 PS
1.9 CDTI ECOTEC® [88 kW] / 120 PS
1.9 CDTI ECOTEC® [110 kW] / 150 PS

Artık 5 kapılılardada var (Almanya)

kim ne derse desin abicim biz son derece mennunuz. ha şunu belirteyim ilk başlarda şöyle motor açılıncaya kadar performans bekleme. heleki şu an kullandığı araç benzinli ise hiç bir performans göremeyebilir. biz kullanıcı olarak gayet mennunuz.

eğer kullandığın araç benzinliyse hayal kırıklığına uğrarsın ama ben ne olursa olsun menunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri