Astra H cilere duyuru...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=780995#post780995

Arkadaşlar akşam işden çıkıcam.Ve aracın iç kapı kollarını aliminyum kaplama yapıcam.Kapı açma kolları ile takım olsun diye..Irmscherin bi parçası var sanırım..Koçtaşda çok güzel bir kaplama buldum.Yanmaz,çizilmez ,yırtılmaz..Dünde kapı kollarını söktüm..Basitçe bişeyler yapmaya çalışacam.. Astra h aracı olan akşam 8 gibi Bayrampaşa Akvaryum a gelsin orda buluşup onada uygulayabilriz(ücretsiz).Kapalı garajım var.

aşağıdaki fotodaki gibi

Son düzenleme:
GG da antepden biri satıyordu orjinal astraya uyumlu krom klima deliklerine krom cerceveler.. fiyatlarıda aman aman yüksek degildi..

ama kendinizin uğraşıp yapması ayrı bişey (örn. benim ön tampondaki krom serit gibi)

davet güsel orjinal hali hoşuma gittiginden teşekkürler.. :)

araç çok güzel olmuş tebriklerr yaff baya uğraşmıssın sen arabaya yanlız siyah renge binmek yürek istiyor bu devirde arkadaşım yaa ben binemiyorum korkuyorum beyaz gri alıyorum devamlı ciziliyorr sonra üzülüyorsun neyse araç süper olmuş önü begendim bendede var astra aldığım gibi duruyor yaff orjinal elim değmedi daha süslemeyee aha araba eskidi daha tık yok imreniyorum sizee

abi ist de olsan gelirdim ama malum :D merakla bekliyoruz....

araç çok güzel olmuş tebriklerr yaff baya uğraşmıssın sen arabaya yanlız siyah renge binmek yürek istiyor bu devirde arkadaşım yaa ben binemiyorum korkuyorum beyaz gri alıyorum devamlı ciziliyorr sonra üzülüyorsun neyse araç süper olmuş önü begendim bendede var astra aldığım gibi duruyor yaff orjinal elim değmedi daha süslemeyee aha araba eskidi daha tık yok imreniyorum sizee

teşekkürler.
Zahmetli bir iş olacağından geceye kadar fotoları koyarım..Bekleyin yani:)
araç tamamen orjinal fabrika çıkışı.Ben sonradan sadece egsoz jant ve far aldım...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=780995#post780995

Arkadaşlar akşam işden çıkıcam.Ve aracın iç kapı kollarını aliminyum kaplama yapıcam.Kapı açma kolları ile takım olsun diye..Irmscherin bi parçası var sanırım..Koçtaşda çok güzel bir kaplama buldum.Yanmaz,çizilmez ,yırtılmaz..Dünde kapı kollarını söktüm..Basitçe bişeyler yapmaya çalışacam.. Astra h aracı olan akşam 8 gibi Bayrampaşa Akvaryum a gelsin orda buluşup onada uygulayabilriz(ücretsiz).Kapalı garajım var.

aşağıdaki fotodaki gibi

Ah be kardeş ben pazar günleri internette olmuyorum haberim olsa uçarak gelirdim valla akşama kadar köz köz oturdum evde

Sağlık olsun artık bir daha ki sefere

Öyle valla artık başka pazara saol en azından bizleride düşünüyorsun Ben tüm Astra H ciler adına teşekkür ederim

Düşünürüm ben...Allah opelcileri korusun:P

Geri