Astra H Cosmo Far Sorunsalı

oguzhan999

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kendi farlarımı aracmdan çıkardım.Enjoy modeli olan araca cosmo farını nasıl takabiliriz.Açıkçası sıkıntı takmak deil vermli çalışması için ne yapmalıyız.Kimisi onun beyninide takmam gerektiğini söylüyor.Kimiside ufak oynamalarla beynini takmadan yine bi-xenon gibi çalıştırılabildiğini söylüyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hella Bi-xenon farları aracınıza takabilirsiniz.
Verimlikten kastınız Cosmo modeli gibi olması ise aynı cosmo modeli gibi olur.

Buradaki amacınız aracınıza Cosmo farı hoş görünüyor diye takmak mı?
Yoksa aynı Cosmo'daki gibi yapmak mı?

bende bu karışıklık yüzünden girmiyorum orjinal mercekli farlara..

merakla bekliyorum cevapları..

Hella Bi-xenon farları aracınıza takabilirsiniz.
Verimlikten kastınız Cosmo modeli gibi olması ise aynı cosmo modeli gibi olur.

Buradaki amacınız aracınıza Cosmo farı hoş görünüyor diye takmak mı?
Yoksa aynı Cosmo'daki gibi yapmak mı?

:) görünüşle ilgili bi sıkıntım yok tabikide...Fakat demek istediğim ayrı.. benim aracımda sonuçta bu farlar için xenon hazırlığı yok.Ben farı aldığımda suanki farlarımda kullandığım xenon kitini onda kullanabilirmiyim...Yoksa komple farları ve onun beynini aldıktan sonra bi sıkıntı tabikide olmaz.Benim amacım elimdekileri değerlendirip maliyeti biraz olsun azaltmak.

bende bu karışıklık yüzünden girmiyorum orjinal mercekli farlara..

merakla bekliyorum cevapları..

valla sorunlarma ve arayışlarıma pek yardımcı olmadı açıkçası bu site :) ama bide bu konuya bakalım...sorunu ben çözmeden çözüm bulabilecekmiyiz acaba.

Oğuz bey elinizdeki Xenon kitini değerlendirebilirsiniz.

- H7 xenon kit olduğunu düşünüyorum. Mercekleli farlar D2s buyüzden ampullere biraz işlem yapılması gerek.

-Bixenon çalışması için Uzun ampullerinizden bixenın motorunu tetiklemek için kablo çekilmesi gerek.

-Xenon kitinin çalışması için soket ve ampuller bağımsız olmadığından mercekli farınızın arka kapağı delinmesi gerek.

Kısa birkaç işlem sonrasında mercekli farlarınızı değerlendirmeyi düşündüğünün xenon kitiniz ile garantsiz hale getirip farlarınız rahat bir şekilde çalışacaktır.

Yada

- Hella Mercekli farlarınızı alırsınız.
- Sıfır veya çıkma olarak Hella Xenon kit + Duy larınızı alırsınız
- D2s Ampul alırsınız.

Far soketinizde 2tane pin ekleyerek. Garantili farınız olur ve Orjinal cosmodan farkı olmaz.

Oğuz bey elinizdeki Xenon kitini değerlendirebilirsiniz.

- H7 xenon kit olduğunu düşünüyorum. Mercekleli farlar D2s buyüzden ampullere biraz işlem yapılması gerek.

-Bixenon çalışması için Uzun ampullerinizden bixenın motorunu tetiklemek için kablo çekilmesi gerek.

-Xenon kitinin çalışması için soket ve ampuller bağımsız olmadığından mercekli farınızın arka kapağı delinmesi gerek.

Kısa birkaç işlem sonrasında mercekli farlarınızı değerlendirmeyi düşündüğünün xenon kitiniz ile garantsiz hale getirip farlarınız rahat bir şekilde çalışacaktır.

Yada

- Hella Mercekli farlarınızı alırsınız.
- Sıfır veya çıkma olarak Hella Xenon kit + Duy larınızı alırsınız
- D2s Ampul alırsınız.

Far soketinizde 2tane pin ekleyerek. Garantili farınız olur ve Orjinal cosmodan farkı olmaz.

ilginiz için çok teşekkür ederim.Suanda farlarımı sipariş verdim muhtemelen anlattığınız ilk yola başvurucaz.Yazdıklarınızı tek tek ilgili ustama ileticm

Geri