Astra H cruise control ,Arka cam rezistans ve sis lambası sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fahri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fahri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba ;

2011 Astra H aracımın cruise control düğmesine bastım zaman gösterge panelin de ışığı yanıp hemen sönüyor , devre dışı kalıyor.

Arka cam rezistan düğmesine bastığım vakit 30 sn çalışıp devre dışı kalıyor.

Ön ve Arka sis lambaları yanmıyor.

Gösterge panelinde yer alan hava yatığı ledi yanmıyor.( Kontrol ettik led sağlam)

Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

sigorta tablasına bakıldı mı hocam?

kısa devre var gibi geldi bana.

teyp takan yer bir yerde şase yaptırmış gibi duruyor.. takan yere gidip tesisatı tekrar kontrol etmesini isteyin hocam. Yüzde 90 bence şase.. şase değilse beyin aklıma geliyor ki zor ihtimal..

teyp takan yer bir yerde şase yaptırmış gibi duruyor.. takan yere gidip tesisatı tekrar kontrol etmesini isteyin hocam. Yüzde 90 bence şase.. şase değilse beyin aklıma geliyor ki zor ihtimal..

Hocam teybi komple söktüm. Ama yine düzelmedi.

hocam sökmeniz önemli deil bir yerlerde yanlışlıkla bile kesse şase yapar sürekli.. sizin öle bir durum var. açıkta kablo falan var mı takan arkadaş nerelerde el attı iyice bakmak lazım.. akünüzün durumu nedir?

sigortalara baktırın.

Merhaba ;

2011 Astra H aracımın cruise control düğmesine bastım zaman gösterge panelin de ışığı yanıp hemen sönüyor , devre dışı kalıyor.

Arka cam rezistan düğmesine bastığım vakit 30 sn çalışıp devre dışı kalıyor.

Ön ve Arka sis lambaları yanmıyor.

Gösterge panelinde yer alan hava yatığı ledi yanmıyor.( Kontrol ettik led sağlam)

Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Merhaba ayı sorun benim aracımdada oldu sorunu nasıl çözdünüz

Geri