selamlar arkadaşlar 2 ay önce 1,6 ESSENTİA KONFOR 2012 model, aracımı 55binde satın aldım,60 bine geldim ağır bakım adı altında tabir ettiğimiz triger set değişimi bakımlarını yaptırmak istiyorum bugün bir usta ile görüştüm,buradan okuduklarım ile ustaya ağır bakımları yaptıracağımı söyledim,devirdaim triger yağ filtreler bana fiyat söylermisin dedim, araca baktı usta, bu araçta devir daimi değiştirmene gerek yok dedi bunda triger ile beraber değil dedi sadece trigeri değiştiririz yağlar filtreler vs işçilik dahil ortalama 1300 tl fiyat çıkardı,şimdi bilgiler bunlar sorularımı soracağım;
1- ustanın dediği gibi sadece triger değişmesi yeterlimi devir daim ile aynı yerde değiller devir daimi değiştirmene gerek yok dedi ?
2- 60 binde ekstradan bakım yaptırmam gereken başka ne olabilir?
3 - ustanın çıkardığı fiyat uygunmudur ?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim ekstradan konu ile alakasız 4.bir sorum olacak belki başına gelen olmuştur diye düşündüm;
4-bunu aracımda yeni farkettim karlı havada kaygan zeminde aracımı kullanırken dönüşlerde yada kalkış esnalarında kaloriferlerimin anlık olarak 1-2 saniye gibi süre kapanıp tekrar açıldığını fark ettim bunun sebebi ne olabilir,o sırada frene basmıyorum sanki araç tekerlekleri kayma esnasında oluyor gibi geldi bana ?
1- ustanın dediği gibi sadece triger değişmesi yeterlimi devir daim ile aynı yerde değiller devir daimi değiştirmene gerek yok dedi ?
2- 60 binde ekstradan bakım yaptırmam gereken başka ne olabilir?
3 - ustanın çıkardığı fiyat uygunmudur ?
cevaplar için şimdiden teşekkür ederim ekstradan konu ile alakasız 4.bir sorum olacak belki başına gelen olmuştur diye düşündüm;
4-bunu aracımda yeni farkettim karlı havada kaygan zeminde aracımı kullanırken dönüşlerde yada kalkış esnalarında kaloriferlerimin anlık olarak 1-2 saniye gibi süre kapanıp tekrar açıldığını fark ettim bunun sebebi ne olabilir,o sırada frene basmıyorum sanki araç tekerlekleri kayma esnasında oluyor gibi geldi bana ?