Astra H İşin Ehli Usta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan youssef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

youssef

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Konuyu yanlışık ile lpg uygulamaları bölümüne açmışım. asıl sorunum teknik bir sorun. Konuyu buraya yapıştırıyorum. Çift konu için affınıza sığınıyorum. Silinebilirse digeri çok iyi olur.

merhaba,

aracımda sicakken marş almama sorunu var. marş otomatigi ve akü değişti tekrar oldu. yeni çalıştırıp rolantide bırakıp gaz vermezsem stop ediyor. benzinde kullaniyorum zaten bu ara. egzosdan yakit kokusu geldi bunu yaparken değişik böyle cig bir koku.benzinde orta, lpgde cok tekliyor silkeliyor. buji yeni değiştim sorun aynı. ateşleme bobini 14k km önce değişti. arıza ışığı yakmıyor. lpg 13K km önce takıldı. araç 89 binde. 2008 z16xer easy tronic.

gereksiz para harcamaktan bıktım artık. aracimdan nefret etmeye başladım. kurum olmasindan korkuyorum. paranoyak oldum. lpgci birşey yok lpgde diyor anlamiyorumm

istanbul beylikdüzünde yim. kimdir bu işin ehli ? kim dilinden en iyi anlar ?

teşekkürler.

İlk açtığınız konuyu sildim.. Ankara içinde ikame ettiğim için İstanbul içerisinde tavsiye edeceğim bir usta yok, iyi forumlar..

İlk açtığınız konuyu sildim.. Ankara içinde ikame ettiğim için İstanbul içerisinde tavsiye edeceğim bir usta yok, iyi forumlar..

teşekkür ederim. sorun hakkında bir öngörünüz var mıdır :) bugün mesela benzin + lpgde iken cok az tekledi. ilginç.

Ateşleme bobini orjinalmi delphi mi aldınız.ateşleme hatası gibi duruyor.bobin arızasını tarif eder gibi belirtileriniz

Sony Z5 ile gönderildi

Ateşleme bobini orjinalmi delphi mi aldınız.ateşleme hatası gibi duruyor.bobin arızasını tarif eder gibi belirtileriniz

Sony Z5 ile gönderildi

delphinin general motor için ürettiği bobini aldim. kutusu gm logolu ve kodlu idi. 300 lira mi neydi fiyati. bide 180 e satılan delphiler var. bilmiorum fark var mi.

Z16xer aracınızda sente kaçıklığı olabilir baktırmak lazım .

Z16xer aracınızda sente kaçıklığı olabilir baktırmak lazım .

istanbuldayım beylikdüzünde. nereye baktirmami önerirsiniz ?

yetkili servis geliyor en son aklima.

Oncelikle otomatikten pek anlamam..Kardesime yeni jettta aldim P haricinde arac calismiyor..
Mars videosu marj otomatigi kaciriyor gibi, marj motoru asiri zorlaniyor gibi geldi..Zorlanmasi senteyi isaret ediyor..
Insalah sorunlarini bir an evvel masrafsiz halledersin.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oncelikle otomatikten pek anlamam..Kardesime yeni jettta aldim P haricinde arac calismiyor..
Mars videosu marj otomatigi kaciriyor gibi, marj motoru asiri zorlaniyor gibi geldi..Zorlanmasi senteyi isaret ediyor..
Insalah sorunlarini bir an evvel masrafsiz halledersin.

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senteden kastınız nedir? bilmiyorum da tam neresi olduğunu.

EK BİLGİ: Senteye internetten baktım. 1-2 bin km önce triger+v kayışı+ devirdaim vs değiştirdim bosch servisinde. aslında sorunlar bu süreçte başladı ama bi anda başlamadı değişim olur olmaz. Bunlarla bi alakası olabilir mi ki ?

Son düzenleme:
Geri