Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, aracım astra h 2011 , ses sistemi taktırana kadar hiçbir sorun yoktu fakat ses sisteminden sonra ön kapı eşiklerinde her yağmurda su birikmeye başladı. Bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
ses sistemiyle çok alakası olduğunu sanmıyorum. ben de 3 yıl astra h kullandım. kapı su tahliye delikleri tıkanmış olabilir. benim aracımda da sık sık su birikirdi. her zaman yapmazdı kapı lastiğini de elinizle kontrol edin küçük bir parça suyun sızıp eşikte birikmesine neden olabilir.
ses sistemiyle çok alakası olduğunu sanmıyorum. ben de 3 yıl astra h kullandım. kapı su tahliye delikleri tıkanmış olabilir. benim aracımda da sık sık su birikirdi. her zaman yapmazdı kapı lastiğini de elinizle kontrol edin küçük bir parça suyun sızıp eşikte birikmesine neden olabilir.
Hocam kaportacıda döşemeyi açtırdım yeni taktırdığım hoparlerin etrafına silikon sıktı ama düzelmedi. Numaranızı alsam ustama gittiğimde iletişim kursak olur mu