Astra H Km birden arttı !!!

serkangok

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar herkese selam olsun.Aracım Astra H 2004 otomatik. aracı 3 ay önce aldık.km si 234.000 ve bakımlarını yaptırdım.3gün önce aracımın su kaynattığını fark ettim ve direk sanayiye gittim.Fan müşürü azırası nedeni ile müşür değişti.Sabah aracıma bindim ve km nin 824.000 olduğunu gördüm..Tüvtürk e gidip sordurdum herhangi bir sıkıntı yok herşey normal arac en son 2016 da gitmiş ve km 212.000 önceki yılarında da 20-30bin km ara ile muayenesi yapılmış..Ne yapmam gerekiyor?

arkadaşlar herkese selam olsun.Aracım Astra H 2004 otomatik. aracı 3 ay önce aldık.km si 234.000 ve bakımlarını yaptırdım.3gün önce aracımın su kaynattığını fark ettim ve direk sanayiye gittim.Fan müşürü azırası nedeni ile müşür değişti.Sabah aracıma bindim ve km nin 824.000 olduğunu gördüm..Tüvtürk e gidip sordurdum herhangi bir sıkıntı yok herşey normal arac en son 2016 da gitmiş ve km 212.000 önceki yılarında da 20-30bin km ara ile muayenesi yapılmış..Ne yapmam gerekiyor?
Km bozulmuş olabilir, başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma. Bir özel servise gidip cihaza bağlatın beyindeki km yı kontrol ettirin

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Km bozulmuş olabilir, başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma. Bir özel servise gidip cihaza bağlatın beyindeki km yı kontrol ettirin

özel servise değil yetkili servise gittim yardımcı olamayacaklarını söylediler.Opel Türkiye yi arayıp dosya açtırdım bugün geri dönüş yaptılar ve aynısını tekrarladılar..Çok ilginç illa bize yasa dışı işlemlere yönlendiriyorlar.Bu aracın bir arızası ben önceki km nin kaç olduğunu ispatlayabilirim..Kaldı ki o araç o km de okadar dinç durabileceğine inanan var mı bilemem.

Özel servislerde çözebilirsiniz km teyit işini

Km nin düşürüldüğüne dair bir emare yoksa tech2 ile km ler birbirini tutuyorsa yapacak bişey yok.kafanıza da takmayın bence elektronik arıza deyip geçin.siz iyiniyetli bir insan olduğunuz belli başkası olsa 100bin e düşürür keyfine bakardı tüvtürk kayıtları olmasa.2004 vectramda benzer sorun yaşadım.km göstergesindeki dijital ekran bozulduçıkma saat bulup taktım aracım 80 binden 126 bin e çıktı.mecburen düzelttiler ustalar.nasıl yaptılar bilemiyorum ama çözümü var başka yapacağınız bişey yok.100 tlye km değerimi ustam düzelttirdi

Sony Z5 ile gönderildi

Geri