Astra H kolçak (2004 ve sonrası için)

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Şimdi bazı arkadaşlarım bana kızabilir "Bu konuyu neden açtın zaten sayfalarça ASTRA H için kolçak konusu var diye".İnanın hepsine baktım.Ama kafam karıştı.Konuyu açanlara tek tek özel mesaj atmaktansa sizden bu konu başlığı altında tavsiyeler almak istedim.

Şimdiye kadarki araştırmalarım ve diğer konulardan çıkarttığım sonuçlardan faydanalarak diyebilirim ki "Armster" gördüklerimin en iyisi ve en kullanışlısı.
Fakat Armster'ı nerden ne kadara alacağımı bilmiyorum :( web sitesinde ne iletişim bilgileri var ne e-ticaret formatı.ürün kataloğu açılmıyor.
http://www.armster.com.tr

Bu ürünü gittigidiyorda veya başka e-ticaret sitelerinde buldum.fiyatı 150-170 civarı oynuyor.Bu acaba Ankara Şaşmaz da daha uygun fiyata bulabilir miyim? Veya replikasyonunu?

Önerebileceğiniz başka kolçak tipleri var mı? tabiki bu geçmeli sürekli gıcırdayanlar değil.

Öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkürler...

Acikcasi deposu fakir olan arabamin kol dayamasina 160 tl vermeye gonlum el vermedi ve internetten kargo bedavaya 32 tl ye universal (armster cakmasi derin olanla birebir ayni olan) bir kol dyama siperisi verdim benimde gicirtidan yana korkularim vardi ve gelir gelmez elime bir adet elektrik bandi alip yapiskanini guclendirerek ses cikarmasina ihmal verdigim heryerini birguzel yalittim bu sayede 10-15 parca elektrik bandi ve biraz tutkalla ses sorununu cozdum 3-4 ay oldu tik ses yok her islevini tam anlamiyla goruyor universal olmasina ragmen kaliteli bir cift tarafli bant ile delik falan delmeden montajini yapmistim aracima binen herkes orjinal fabrika cikisi kolcak saniyor :-) 110 kg birisi olmama ragmen kirma, catlama vs olaylariyla karsilasmadim :-) umarim icinize sinen bir kolcakta karar kilip pisman olmadan kullanirsiniz...

eger isterseniz linkini ozelden atabilirim konu da tuning modifiye bolumunde mevcut durumda resimleri inceliyebilirsiniz ;)

Acikcasi deposu fakir olan arabamin kol dayamasina 160 tl vermeye gonlum el vermedi ve internetten kargo bedavaya 32 tl ye universal (armster cakmasi derin olanla birebir ayni olan) bir kol dyama siperisi verdim benimde gicirtidan yana korkularim vardi ve gelir gelmez elime bir adet elektrik bandi alip yapiskanini guclendirerek ses cikarmasina ihmal verdigim heryerini birguzel yalittim bu sayede 10-15 parca elektrik bandi ve biraz tutkalla ses sorununu cozdum 3-4 ay oldu tik ses yok her islevini tam anlamiyla goruyor universal olmasina ragmen kaliteli bir cift tarafli bant ile delik falan delmeden montajini yapmistim aracima binen herkes orjinal fabrika cikisi kolcak saniyor :-) 110 kg birisi olmama ragmen kirma, catlama vs olaylariyla karsilasmadim :-) umarim icinize sinen bir kolcakta karar kilip pisman olmadan kullanirsiniz...

eger isterseniz linkini ozelden atabilirim konu da tuning modifiye bolumunde mevcut durumda resimleri inceliyebilirsiniz ;)
sana zahmet linki ozelden atar misin bi

Başka tavsiyelerde bekliyorum tabi arkadaşlar...

Olcay kardeşim birde sana zahmet resim çekip koyabilir misin acaba?

Ben çıkma orjinal kolçak aldım, kısa süre içinde mekanizması bozuldu. Öyle kullanıyorum şimdi. Açıkcası Olciyak ın fikrine katılıyorum. Fazla para vermeye gerek yok.

Ben çıkma orjinal kolçak aldım, kısa süre içinde mekanizması bozuldu. Öyle kullanıyorum şimdi. Açıkcası Olciyak ın fikrine katılıyorum. Fazla para vermeye gerek yok.

Ümit senin kolçak bu orjinal koltuğa monte edilenlerden mi ?

Özel msgını aldım Olcay, fakat daha kaliteli birşey alsam daha iyi olucak.para yetiştirebilirsem armster eyer ona yetmezse 80TL ye fln güzel bir kaç kolçak gördüm.Şu anda tek istediğim en kaliteli kolçak gözle görüp seçebileceğim aksesuarcı ankarada nerde? Şaşmaz da bir tek CANCAN oto yu biliyorum.Başka var mı acaba?

Ümit senin kolçak bu orjinal koltuğa monte edilenlerden mi ?

Evet, koltuklarımızda takılma yeri mevcutmuş, sadece takılacak yerin kumaşını biraz kesip takabiliyorsun.

Geri