Astra h komple temizlik

alican1991

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi geceler dilerim arkadaslar alalı yaklasık bir ay olan astra gtc aracıma haftalardan sonra vakit ayırma fırsatım oldu evim bahceli ve az cok merakımdan dolayı arabamı kimselere emanet etmeden kendim bakmak istedim:D:D aracım aldıgımda bu haldeydi malesef aldıgım arkadas 2 ayda bir yıkatmıs cila pasta hic vurulmamıstı:D

Ekli dosyalar

• IMG_0173.webp
    IMG_0173.webp
    41.1 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_0175.webp
    IMG_0175.webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_0174.webp
    IMG_0174.webp
    41.8 KB · Görüntüleme: 96
Öncelikle aracı basınclı su tabancasıyla yıkayıp turtlex wax polish ile köpurtup duruladım mikro fiber yumusak bezlerle tamamen kuru oldugundan emin olana kadar kuruladım kompresörle sularını bosalttım evimdeki amatör polinaj makinesiyle 3m ince pasta ile parca parca pasta uyguladım ardından yıkama islemini tekrardan gerceklestirdim aracı gene tamamen kuruladıktan sonra turtle wax exculusive koyu renk araba cilası ile cilaladım cilanın uygulanması cok basit mikro fiber bir bez ile dairesel haraketlerle sürüp kuruyunca temiz bir bez ile parlatıryorsunuz 1 günümü ayırdım sadece ve cok güzel bi sonuc aldım arabamın boyası insan teni gibi oldu yumusacık:D okuyup vakit ayıranlara tesekküer ederim bu konu hakkında tavsiye verebilcek arkadaslar varsa memnun olurum

Ekli dosyalar

• IMG_0279.webp
    IMG_0279.webp
    42.3 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_0277.webp
    IMG_0277.webp
    39.6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_0278.webp
    IMG_0278.webp
    39.1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_0276.webp
    IMG_0276.webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 74
makine güzel de 2. fotolarda da bulanık çıkmış temizlik pek anlaşılmıyor. güle güle kullan.

teşekkür ederim aynen güzelbahceliyim yakın sayılırr

Geri