Astra H Korna Sorunu

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Selam Astra H Imda çözülemeyen Korna Problemim Mevcut Illallah Ettim Ya Bu Sorunu çözen Arkadaşlardan Yardim Bekliyorum

valla ilk kornamı değiştirdim. ama şimdide farlarım açıkken korna çalmıyor :D

benimde korna ve direksiyon kumandaları çalışmıyodu...

cim denen bi parça değişti ondan sonra farlar açıkken çalışmadı falan filan derken 5-6 kez korna için servise gittim en son 2 hafta önce gittim problem çözülmüş gibi görünüyo şimdilik problem yok.

ben istanbul beşiktaşta opel gerçeğe yaptırdım.. garantide olduğu için ücret alınmadı. muhtemelen senin probleminde bu cim denen parçadan kaynaklanıyo...

garantiden değiştiriyolar cim modülünü...direksiyondaki korna,yol bilg tuşu ve airbag arızalarının nedeni cim modülü olarak gösteriliyor..çoğu astrada garantiden değiştiriyolar...

benim korna çalmıyordu, değiştirmem gerektiğini söylediler, ben de şahin kornası takmıştım.

cım modulunun degişmesi ile soru cozuluyor dıye ben de bılıyorum
ama benım korna degil benzin aldıktan sonra yakıtı tanımama bazen de ateşleme yapmama sorunu vardı
aynı donumde hız sabitleyici kafasına gore devreye girmeme yapıyordu
cım degişince duzelir dediler bir tek hız sbt leyici sorununm devam ediyor digerleri duzel di ona da bir baktıracagız inşallah

kornada başlı başına bir dert astra h larda .................

nelere kadirmi şu cim denilen alet yaa. Arabanın iliği olmuş resmen.

Bu sorun bende de hasıl oldu geçenlerde. Bir akşam eve giderken farları açtım ve ekran parlaklık ayarını arttırdım, bir baktım korna, ses açma-kapama tekerleği ve soldaki yol bilgisayarı tuşları çalışmıyor. Farı kapattım çalışıyor, açtım çalışmıyor. Denerken ekran parlaklık ayarını azalttım tekrar ve bu sefer çalıştı, arttırdım çalışmadı. Ertesi sabah tekrar denedim bu sefer problem olmadı, servise götüremedim. Arayıp sorduğumda anlık birşey olabileceğini söylediler, bir daha yaparsa götüreceğim artık.
Okuduğum kadarıyla CİM aleti değişince sorun halloluyormuş, iyi ki öğrendim yoksa servis elemanları sorunu bulmak için heryeri kurcalardı.

Bu sorunu yaşayanlarda hata birdenbire oluşup devam etti mi yoksa benimki gibi mi başladı, ara ara olup sonra tamamen mi oldu?

Geri