2 Ocak 2009 #2 A az_ti_layk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Kas 2008 Mesajlar 242 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et cosmo modelierinde olmalı yaaa diğerlerinde yer var ama yokkk konulmamışşş
2 Ocak 2009 #3 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Yaş 33 Siteyi ziyaret et varsa satmıyacaksan vardır heralde
2 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #4 G Gökhan_55 Bilgi Girilmemiş fatih_78' Alıntı: varsa satmıyacaksan vardır heralde Genişletmek için tıkla ... ) artık çok geç kararı verdim
fatih_78' Alıntı: varsa satmıyacaksan vardır heralde Genişletmek için tıkla ... ) artık çok geç kararı verdim
2 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #5 A aykal Bilgi Girilmemiş Olm ne diosun kızıl ötesi bile var hatta senin arabada direk uydu bağlantısıda vardır bence
2 Ocak 2009 #6 E erkan34 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 1,634 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et aykal' Alıntı: Olm ne diosun kızıl ötesi bile var hatta senin arabada direk uydu bağlantısıda vardır bence Genişletmek için tıkla ...
aykal' Alıntı: Olm ne diosun kızıl ötesi bile var hatta senin arabada direk uydu bağlantısıda vardır bence Genişletmek için tıkla ...
2 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #7 G Gökhan_55 Bilgi Girilmemiş aykal' Alıntı: Olm ne diosun kızıl ötesi bile var hatta senin arabada direk uydu bağlantısıda vardır bence Genişletmek için tıkla ... aykal bünyende 9 mm çapında delik açarım benden demesi
aykal' Alıntı: Olm ne diosun kızıl ötesi bile var hatta senin arabada direk uydu bağlantısıda vardır bence Genişletmek için tıkla ... aykal bünyende 9 mm çapında delik açarım benden demesi
2 Ocak 2009 #8 Fætih Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 May 2008 Mesajlar 9,372 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Yaş 33 Siteyi ziyaret et valla ttnetin WiFi destegi bilem var opel bu yaptınmı araba yapar.seat gibi dandırık araba yapmaz
2 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #9 G Gökhan_55 Bilgi Girilmemiş benm buraya seat sitesinden bir kaç adam getirmem lazım sizi parçalasınlar bi)
2 Ocak 2009 #10 adnanguclu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eki 2007 Mesajlar 1,521 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et bluetooth un eksikliğini hiç hissetmedim ben.Olmasa da olursonucta araba bu niye bluetooth'un yok diye yargılayamayız.
bluetooth un eksikliğini hiç hissetmedim ben.Olmasa da olursonucta araba bu niye bluetooth'un yok diye yargılayamayız.