Astra H Marşpiyel ve Bodykit Uygulaması?

LostCoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Araçıma aşağıdaki resimdeki gibi yanlara ve arkaya marşpiyel ve üst spoyler yaptırmayı planlıyorum internette araştırdım birkaç tuning sitesinde buldum ama tabi tarafıma kargoyla gönderilecek ve montajı kendim yaptırmak zorunda kalacağım İzmir'de bu işi yapan bir yer önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim. Araçıma slim sade birşey uygulatmak istiyorum.
7vwns.jpg

Biraz araştırdım birkaç kalıba baktım niyetine girmiştim ama sonradan caydım pekte hoş durmuyor biraz apaçi işi gibi oluyor hatta :D bu işi yaptıkmı 17" cant ve spor yayda almak lazım ki adam gibi olsun ya tam yapıcaksın yada hiç bulaşmayacaksın yolda paylaştığım resimdeki gibi birkaç araç gördüm çok emanet duruyor araçlar leylek gibi cant ve spor yay ister bu işe girdikmi araç daha 7 aylık olduğu için şu anlık kurcalamayı düşünmüyorum. Belki kafama eserse üst spoyler kapı bandı ve krom cam cıtası uygularım böyle daha orjinal olur.

Ya hep ya hiç gibi görüyorum bu uygulamayı astra h için
Ya iyi para harcayıp güzel bi bodykit yapılmalı yada hiç bulaşılmamalı zira dediğiniz gibi çok emanet duruyor ucuzları..

Geri