Herkese merhaba.1 aydır opel astra 1.3 cdti 2008 model aracımın alttan su akıtması ve hararet problemleriyle uğraşıyordum.İlk yaptırdığımda bir ton para alıp araba tertemiz oldu gönül rahatligiyla kullanabilirsin diyen ahlak yoksunu bir sanayi esnafının (genel olarak söylemiyorum, isini düzgün yapanları ayrı tutarak) beni araba oldu diyerek gondermesinin ardından 2 hafta sonra aynı sekilde alttan su akitmasi problemiyle karsilasjnca baska bir ustaya goturdum ve motor su tapalarının eskidigini soylemesi ve ilk yaptirdigim ustanın sadece bir tapayi degistirdigini ve baska yerlerde adi malzeme kullandigini soylemesiyle adeta deliye döndüm.Dün gittiğim usta bütün tapaları degistirdigini söyledi fakat aracin harareti hala 96 ile 98 lerde geziniyor arada 87 lere dusuyor.Bu baska bir ariza belirtisi olabiliri yoksa hararet değeri normal midir? Bir de bu usta artık antifriz kullanilmayacagini eger antifriz konursa arabanin yine borularini tapalarini patlatacagini soyledi, antifriz kullanmak icin butun borulari ve su deposunu degistirmemiz gerektigini soyledi.Sicak yerde yasadigim icin antifriz kullanmamin sart olmadigini soyledi.Aracımı artık antifrissiz sadece su ile kullanmamın bir zararı olur mu bu konuda önerileriniz nelerdir? Tesekkürler simdiden