Astra H OPC Line body kit

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nofx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nofx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astramı yeni aldım ve özenerek kullanıyorum serviste opc line spoyler öntampon arka tampon etekleri ve sağ sol marşpiyer fiyatı nı çıkarttım sadece bu parçalar 2000tl yi geçti izmir bölgesinde bunları daha uygun yaptırabileceğim biyer varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

benim araçta takılı olanlardan mı baktınız?

opc line eklerinde yardımcı olabilirim istersen ?

güzel olmuş aracın, bende de 2009 astra var ama kapılarda yan maşpiyel yok, nerden temin edebilirim? yardımcı olursanız sevinirim

valla reklam gibi olmasın ama serkan kardeşimin ekleri güzel ben canlı gördüm :)

resim varmı ? yada uygulanmış bir araç..

daha detaylı görüşmek için srk34@msn.com adresini eklerseniz gerekli bilgi verilecektir makyajsız kasalar için daha güzel ek te var

Ekli dosyalar

• DSC00536 (Small).webp
    DSC00536 (Small).webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 236
  • indexf.webp
    indexf.webp
    46.3 KB · Görüntüleme: 205
  • DSC00535 (Small).webp
    DSC00535 (Small).webp
    17.7 KB · Görüntüleme: 205
benimkide aynısı çok güzel duruyor sade abartı yok....

Opelin internet sayfasında ki "orjinal OPC" kitleri nerden nasıl temin edebiliriz.
Opel Odak'tan sordum, adamlar Türkiyede Hicret Spoyler diye biryerden aldıklarını söyledi. Hiç hoşuma gitmedi açıkcası.

Opelin internet sayfasında ki "orjinal OPC" kitleri nerden nasıl temin edebiliriz.
Opel Odak'tan sordum, adamlar Türkiyede Hicret Spoyler diye biryerden aldıklarını söyledi. Hiç hoşuma gitmedi açıkcası.

hoşunuza gitmeyen nedir anlayamadım?

Geri