Astra H orjinal janta kaliper kapağı uyumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ASTRAloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
dsc05933wt9hz9.jpg

Aksesuarcıya gittim şu brembonun kırmızı kaliper kapağından alıp taktırayım dedi.adam tamam senin janta olur sürtme yapmaz dedi.Sonra lastikleri yakın zamanda değiştireceğim için vazgeçtim.O ara taktırırım diye.Lastikçide "sürtme yapar senin janta taktırma" dedi.varmı daha önce taktıran arkadaşlar?

valla genel bi kural var sanırım 16 inc ten itibaren sürtme yapmıyor diye.. bu arada senin araba 1,6 ama 4 bijon.. benimkisi 5 bijon. iyi arastırmak lazım.

valla genel bi kural var sanırım 16 inc ten itibaren sürtme yapmıyor diye.. bu arada senin araba 1,6 ama 4 bijon.. benimkisi 5 bijon. iyi arastırmak lazım.

Aynen hocam.Benim araba neden 4 bijon onuda bilmiyorum.2005 ve üstü 1.6ların hepsi 5 bijon :D benim arabada 2005 vay arkadaş :D

Yakışmaz bu janta,ayrıca disc ve fren balatası yeniyse hiç olmaz.

Bildiim kadarıyla Astra H larda 1.6 ların hepsi 4 bijon, sadece CDTI lar 5 bijon ama yanılıo da olabilirim

Çağrı taktın kuzen sende şu Brembo kapaklarına :D

Daha geçen sana taktırıp başına ne tür belalar gelmiş kişilerin yorumlarını gösterdim hala daha bremboda brembo :D

Onun yerine bence çok daha farklı şeyler yapılabilir aracına

Kaliper kapağı olmassa boyatırız Çağrı, sen lastikleri değiştirirken yaptır ne yaptıracaksan.

Kaliper kapağı olmassa boyatırız Çağrı, sen lastikleri değiştirirken yaptır ne yaptıracaksan.

abi arka kampanaları boyatacam.onüde boyatırım ama adam açık açık söyledi.bölge olarak çok ısınan bir yer boya atar dedi :(

abi arka kampanaları boyatacam.onüde boyatırım ama adam açık açık söyledi.bölge olarak çok ısınan bir yer boya atar dedi :(

valla benim ön ve arka kaliperler 4 yıldan fazladır kırmızı boyalı, boyada bi dökülme yada atma olmadı.

Geri