Astra H otomatik Arizalarim Yardimmm..

ilker54

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ilk aracimi p.tesi gunu aldim. 1.6 elegance twinport otomatik 2005 astra h. Aldima alcama pisman oldum. Daha 2.gün basladi arizalar. Siralayayim simdi.Ve c.tesi uzun yola cikicam.

1)Lamba acinca korna calismiyor
2)Kalorifer araba dururken sicak ufluyo araba yola cikinca basliyo soguk uflemeye
3)Tupteyken bi basayim dedim calismasi degisti gaz yemiyor benzine aldim ayni ,titreme isikta kalkayim dedim hafif rampaydi stop etti edecek zor kalkti.Ustaya gttim sabah.Atesleme bobini degisti tupe cektim bastim biraz dondum ustaya yine ayni sonra benzine aldim suan sorun yok . Ama araba bas bas 140 i gecmio benzinde . Bu arada benzine temizleyici dokmus 150 km benzinde gez dedi.90 km oldu. Rolantide titreme de var. Ecn30000,30100.... gibi seyler cikio gaz fren yapinca. Usta tupde bizce sorun dedi. Ama benzinde de 140 i gecmio araba yardimlarinizi bekliyorum . Tesekkurler herkese

2. termostat sorununa benziyor.

3. sorun büyük ihtimal Subaplarınız yanık. Arıza, titreşim, 140 son hız, bundan kaynaklanıyor. Lpg yanlış ayarından ve kullanılan supaptan kaynaklıdır. Çelik supap takarak çözebilirsiniz, geçmiş olsun.

1. Cim sorunu

2. termostat sorununa benziyor.

3. sorun büyük ihtimal Subaplarınız yanık. Arıza, titreşim, 140 son hız, bundan kaynaklanıyor. Lpg yanlış ayarından ve kullanılan supaptan kaynaklıdır. Çelik supap takarak çözebilirsiniz, geçmiş olsun.

Evet termostat arizaliymis, degistim sorun halloldu.
Bana da subablardan die gelio fiyat sordum celik subab ozel opel servisi 2100 lira civari olur dedi. Atesleme bobinini degistim .Benzinde kullandim ariza yapmadi. Tupe aliyom basiyorum ariza yapio tekliyo motor stop edip calistiriyom duzeliyo ama basamiom rahat rahat dik rampalarda yuksek devire gelince ariza yine yapio. Tupcu beyin arizali degiscek 580 lira dedi . Yaptircak para kalmadi simdilik . O sekilde 1700 km geldim sorun yok ariza 2 kere yapti yolda stop edip calistirdim devam ettim.

Farlari yaktim sonra ic konsol aydinlatmayi biraz kıstım simdi calisiyo korna. Ön silecegin kademeleri arizalandi sadece en yuksek kademede calisiyo ve durdurunca otomatik inmiyo camin ortasinda kalio silecek bu neden olabilir acaba Cevaplariniz icin tesekkurler..

Geri