Astra H sedan Teyp Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mustafa1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mustafa1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2008 Model astra h sedan arabamda bazen teybi açtığıımda hopörlerden patlak gibi ses geliyor bazen de normal ses geliyor kimi teyp de sorun var dedi kimi tesisat kablolarında şase vardır ondan yapar diyor bu sorunla karşılaşan var mı acaba

Merhabalar Mustafa bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bu sorunu radyo dinlerkenmi yapıyor yoksa normal CD vs dinlerkende bu şekildemi. Ayrıca müzikçalarınızın eko dediğimiz ayarlarına bakarmısınız, belkide değerlerden bir tanesi yüksek olabilir bazı şarkılardada bu yüksek değerlerden dolayı hopörler tam karşılık veremiyor olabilir.

Hem radyo dinlerken hemde cd dinlerken yaşıyorum bu sorunu eko ayarlarında bir sorun yok hepsini kontrol ettim.

İlginç bir durum hopörlörden olsa bir veya iki tanesinde olur hepsinde sorun olmaz. Öncelikle teype iyi bakmak lazım. Fabrika ayarları vs gibi bir durum varmı acaba ? Böyle bir seçenek varsa fabrika ayarlarına alırmısınız.

Mustafa bey merhaba,

Oncelikle hoparlorlerinizi kontrol etmenizi oneririm. Patlamis olabilir. Bazi sarkilarda gelip bazilarinda gelmemesi o sarkinin bass ve tiz seviyesinden kaynaklanir. Diger onerim tesisatinizin hoparlor baglantilari oksitlenmis olabilir.
Buna benzer sorunla karsilasmistim ve tesisatin hoparlor baglantisi oksitlenmisti.

Saygilar

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korhan bey tesisatın bir yerinde şase var sanırım bir şu kış ayında şunu fark ettim yazın havalar sıcakken bu sorunla hemen hemen her gün karşılaşıyordum ama kışın özellikle soguk havalarda hiç bir sıkıntı yok.

Aracın orjinal teybi ise ses çıkışlarında sorun olmuş olabilir.Veya Hoparlörlerden biri patlak veya bozuksada yapıyor olabilir.Amfi vs bir tesisat varsa bundanda kaynaklanır.

Geri