merhabalar.
astra h ye ses sistemi kurmak istiyorum fakat birçok konuda öneriye ihtiycım var.
anfi olarak
kicker zx 700.5
kompenant olarak 2 takım kicker ks 650.2 düşündüm 16 santim on ve arka kapılarda sorun olur mu?
bass olarak
kicker cvr 12 30 cm ya da alpine type r 1242d düşünüyorum hangisi daha iyi olur
malum bagajda yer sorunu var. en küçük kabinden en çok sesi nasıl alırım bilen var mı?
şöyle bası ters bağladıkları kabinler oluyo daha küçük oluyo işe yarar mı onlar.
son olarak teyp pioneer düşünüyorum ama
usb aux muhakkak olmalı bu anfi için çoklu anfi çıkışı olan bi teyibe ihtiyaç varmış
bunlara sahip en ucuz pioneer teyp nedir tavsiyelerinizi bekliyorum.
teybin çerçeve olayı nasıl oluyor orijinal teyp sökülünce yol bilgisayarı sorun çıkartıyor mu?
çok soru sordum ama üşenmeden cevap veren olursa çok mutlu olurum
astra h ye ses sistemi kurmak istiyorum fakat birçok konuda öneriye ihtiycım var.
anfi olarak
kicker zx 700.5
kompenant olarak 2 takım kicker ks 650.2 düşündüm 16 santim on ve arka kapılarda sorun olur mu?
bass olarak
kicker cvr 12 30 cm ya da alpine type r 1242d düşünüyorum hangisi daha iyi olur
malum bagajda yer sorunu var. en küçük kabinden en çok sesi nasıl alırım bilen var mı?
şöyle bası ters bağladıkları kabinler oluyo daha küçük oluyo işe yarar mı onlar.
son olarak teyp pioneer düşünüyorum ama
usb aux muhakkak olmalı bu anfi için çoklu anfi çıkışı olan bi teyibe ihtiyaç varmış
bunlara sahip en ucuz pioneer teyp nedir tavsiyelerinizi bekliyorum.
teybin çerçeve olayı nasıl oluyor orijinal teyp sökülünce yol bilgisayarı sorun çıkartıyor mu?
çok soru sordum ama üşenmeden cevap veren olursa çok mutlu olurum