Astra H Ses Sistemi ve Lastik Ebatları

Güven Yeniçeri

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Forum içinde defalarca benzer konular açılmış ama tam anlayamadığımdam sormak istedim,

Benim 2007 Astra H Dizel easytronic aracımın ses sistemini değiştirmek istiyorum,

Bu double din vs. sistemlerini taktırabiliyor muyuz, en sorunsuzu hangisi olur ve yol bilgisayarı ile direksiyon kumandaları çalışır mı, ankara da nerede yaptırabiliriz,

Bir sorum da 205 55 16 lastiklerimi 205 50 16 yapsam olur mu, yada başka bir alternatif önerir misiniz,

Şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba. Sistem için detaylı bigiyi ses ve görüntü sistemleri bölümden alabilirsin. Lastik konusunda da olur olmaz diye birşey yok 50 yanak takabilirsin ama görüntüsü pek güzel olmaz gibi. çamurluğun içinde teker sönük kalır. komforda biraz daha düşer. yanaklar küçüleceği için sarsıntıları daha iyi hissedersin.Ankara'nın yolları malum. Bide neden 50 yanak takıyorsun? ona göre alternatif sunarım.

Üstad bende 16 inç jant var, şu aralar jantları yükseltemem, yani jantları yükseltmeden güzel bir görüntü elde etmek istiyorum ama bilmiyorum nasıl olur

Üstad bende 16 inç jant var, şu aralar jantları yükseltemem, yani jantları yükseltmeden güzel bir görüntü elde etmek istiyorum ama bilmiyorum nasıl olur

50 yanakla jantın kendini gösterir illaki ama o zamanda yay şart ;)

İlginiz için teşekkürler ama anladığım kadarı ile bayağı meşakkatli bu işler, yay may :) beni aşar

Geri