Merhaba arkadaslar 3 yil Wolksvagen kullandiktan sonra 2010 model Astra H Enjoy Plus Easytronik alarak Opel seruvenime başladim.. Genel olarak memnunum ki zaten bazi olumsuzluklari farkinda olarak ve kabullenerek aldim. Örnegin vites gecislerinin biraz hissedilir olmasi, konfor olarak Wolksvagen kadar rahat olmayacagini.. vb.. Aracim 96.000 de temiz kullanilmis yol yapmamis ve orjinal bir arac.. Fakat son gunlerde araca biraz spor gorunum verme fikri aklima takildi.. Spor yay konusunda yorumlara baktim okudum arastirdim.. Eibach gercekten tek secenek gibi gorunuyor spor yay konusunda.. Birde cam filmi yaptirmak istiyorum ama pandizotlarin sokulmesi geri takilmasi ses sorunlarini ortaya cikarir mi diye cekingem var...
Bu konularda sizlere ve tecrube sahibi arkadaslara bir danismak istedim. Yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar.
Arac orjinal resmi (üstteki) ve photoshop ile yaptigim yaylar ve film cam uygulaninca nasil gorunecegine dair bir fikir veren resmi ekliyorum. (Alttaki resim)
Bu konularda sizlere ve tecrube sahibi arkadaslara bir danismak istedim. Yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar.
Arac orjinal resmi (üstteki) ve photoshop ile yaptigim yaylar ve film cam uygulaninca nasil gorunecegine dair bir fikir veren resmi ekliyorum. (Alttaki resim)

Son düzenleme: