Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam astralarda sport tuşu genelde easytronik vitesle gelir. Sadece tuş eklenmesi ile sport özelliği kazanamazsınız.performansa yönelik kazanım elde etmek istiyorsanız sport tuşuna alternatif olarak pedal commander alıp kullanabilirsiniz.
Hocam astralarda sport tuşu genelde easytronik vitesle gelir. Sadece tuş eklenmesi ile sport özelliği kazanamazsınız.performansa yönelik kazanım elde etmek istiyorsanız sport tuşuna alternatif olarak pedal commander alıp kullanabilirsiniz.
Gaz tepkisini arttiriyor diye biliyorum . Cok fazla bi performans beklentim yok zaten rampalarda falan gaz hassaslasirsa daha iyi olur diye yapmayo düşünüyorum.
Gaz tepkisini arttiriyor diye biliyorum . Cok fazla bi performans beklentim yok zaten rampalarda falan gaz hassaslasirsa daha iyi olur diye yapmayo düşünüyorum.
Valla hocam bende var sport tuşu. Dediğin gibi gaz tepkisi çok güzel oluyor. Ama araç sürekli yüksek devir çalıştığı için sadece sollamalarda kullanıyorum kıyamıyorum pedal commander de işini görür ama malum piyasa sebebiyle onun da fiyatı uçmuştur.