Astra h tuning paylaşımı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arzhak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzhak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,

Bugün ankarada Moda tuning de yaptırdıklarımı ve fiyatlarını ekliyorum. Yarın da resimleri ekliyeceğim fiyat hakkında görüşleriniz neler. Birde Şefaf 3M Kaput korumayı da yaptırmakta kararsız kaldım. Kaput korumayı yaptıran arkadaşlar var mı? Bana 3M 5 yıl garantili fiyatı 175.00 yaparız dediler onda kararsız kaldım servis 350.00 yaparız demişti.

1- Cam film: 150.00
2- Cam krom çıta: 40.00
3- 4 kapı eşiği Astra logolu krom kaplama: 30.00 ( tam adını bilmiyorum )
4- Egzos kapağı:60.00 ( çift çıkışlı )
Plakamı da App plaka, yazımını çarşamba günü yapacaklar çift plaka için 20.00 liraya anlaştık.

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

egzos resmı koyarsanız ve ne marka oldugunu soylersenız sevınırım

Resimleri yarın eklerim. Yalnız nasıl olacak biraz anlatırsanız sevinirim.

Yakısır kardesime 10 numara olur araban.

fiyatlar iyi gibide kalitesi nasıl acaba eğer malzemeler iyi değilse fiyatta yüksek

valla bu dediklerini erzurumda yaptırdım ben 150 cam film 65 egzos venüs sport egzosum ama uğultulu benim ki biraz ustalık istiyor yani rüzgarı yırtarcasına bir ses ollur ya aynen öyle benim kinin sesi 215 tl
sende ona göre karar ver ortalama hep aynı bana sorarsan krom çıta attırma yakışmıyor

Film için fiyat iyi ama işçilk önemli. 90 liraya çeken yerde var. Kapı eşikleride iyi. Krom çıtaların fiyatını hiç sormadım. kaput filmini bende araştırdım ama görüntüyü etkiliyor diye yaptırmadım.

valla sözde çizilmez attılar ama erzurum işte fazla alternatifimiz yok ama baya çiziliyor belli etmesede dışarıdan içeriden bi kaç çizik var filmlerde doğrusu ama krom işine eşiklere bişe demem ama dış çıtalar açıkçası bence yakışmıyor orjinaller gibi durmuyor.

Birde fotoğrafları görsek süper olacak beklemedeyiz.

Birde fotoğrafları görsek süper olacak beklemedeyiz.

abi ne yaptin sen ya konu 2009 yilinda acilmis ne fotosu yarin demis ustunden tam 2 yil gecmis :D degil foto sanitim uye bile ortadan kaybolmustur haha:kop::kop:

Geri