astra h twinport TARTARİNİ uyumu yardımmm!!!!!

ersinersin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 astra 1.6 twinport var.TARTARİNİ marka lpg var üzerinde.1200-1500 devirlerde tekleme yapıyor ve yüksek devirlerde motor arıza lambası yakıyor.ayar yaptırdım yine aynı.beyin değişti yine aynı enjektörleri test ettik değişmedi.artık bu arızadan kurtulmak istiyorum.sizce brc taktırsam prblemim bitermi?uyum sağlarmı aracıma?

2004 astra 1.6 twinport var.TARTARİNİ marka lpg var üzerinde.1200-1500 devirlerde tekleme yapıyor ve yüksek devirlerde motor arıza lambası yakıyor.ayar yaptırdım yine aynı.beyin değişti yine aynı enjektörleri test ettik değişmedi.artık bu arızadan kurtulmak istiyorum.sizce brc taktırsam prblemim bitermi?uyum sağlarmı aracıma?
arkadaşım seninde problemin aynı gaz girişlerin yanlış yerden delinmiş düzeltirisen problemin ortadan kalkar emme manifoltunda iki boğaz var birinde 2000 devirden sonra açan bir kelebek mevcut ustan kelebeğin olduğu yerden deldiyse aracında tekleme olur ikinciside iyi ayar yapmalı benzin enjeksiyon zamanıyla gaz enjeksiyon zamanını iyi ayarlamalı birbirine yakın olmalı saygılar

Hem benzinde hem tüpte aynı problemi yapıyorsa egr kirlenmiş olabilir.

Geri