13 Mar 2025 #1 B batu12 Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Selamlar astra h 2004 aracımın uzun farını açtığımda 3saniye sonra kendilinden kapanıyor, tekrar açıyorum yine aynı şey oluyor sebebi ne olabilir
Selamlar astra h 2004 aracımın uzun farını açtığımda 3saniye sonra kendilinden kapanıyor, tekrar açıyorum yine aynı şey oluyor sebebi ne olabilir
13 Mar 2025 #2 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,153 Tepkime puanı 6,423 Puanları 113 Yaş 41 Aracınızda otomatik far sistemi yok değilmi ? Uzun far asistanı var ise o kapatıyor olabilir. Ekranda A simgesi görüyormusunuz ?
Aracınızda otomatik far sistemi yok değilmi ? Uzun far asistanı var ise o kapatıyor olabilir. Ekranda A simgesi görüyormusunuz ?
14 Mar 2025 #3 Cemil Yönetici Başkan 34-İstanbul Katılım 2 Kas 2017 Mesajlar 4,497 Tepkime puanı 1,983 Puanları 113 batu12' Alıntı: Selamlar astra h 2004 aracımın uzun farını açtığımda 3saniye sonra kendilinden kapanıyor, tekrar açıyorum yine aynı şey oluyor sebebi ne olabilir Genişletmek için tıkla ... Ampulu kontrol etmekte fayda var...
batu12' Alıntı: Selamlar astra h 2004 aracımın uzun farını açtığımda 3saniye sonra kendilinden kapanıyor, tekrar açıyorum yine aynı şey oluyor sebebi ne olabilir Genişletmek için tıkla ... Ampulu kontrol etmekte fayda var...
15 Mar 2025 Konuyu Başlatan #4 B batu12 Kayıtlı Kullanıcı Yurtdışı Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Hasip' Alıntı: Aracınızda otomatik far sistemi yok değilmi ? Uzun far asistanı var ise o kapatıyor olabilir. Ekranda A simgesi görüyormusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Dikkat etmedim ama ekranda A simgesi gibi birşey çıkmıyor ama şimdi yeniden bir kontrol edeyim (bu arada ampulü falan da yeni değiştim)
Hasip' Alıntı: Aracınızda otomatik far sistemi yok değilmi ? Uzun far asistanı var ise o kapatıyor olabilir. Ekranda A simgesi görüyormusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Dikkat etmedim ama ekranda A simgesi gibi birşey çıkmıyor ama şimdi yeniden bir kontrol edeyim (bu arada ampulü falan da yeni değiştim)