astra h ve can sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daukan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu arabayı aldığımda çok sevinmiştim. ancak gün geçtikçe fazlasıyla canımı sıkmaya başladı.

dünşu ecoflex olayına bakayım diye servise gittim neyse yüklemeyi yaptılar (bi fark hissetmedim) usta dediki aracın marş motoru takılıyor tamiri olmaz değişecek!
ne için gittik neyle karşılaştık.

neyse servisteki müsteri danışmanının fiyat vermesi ilginçti.

dedi ki:
orjinal motor 550 YAN SANAYİ 375

servisin yan sanayi parça fiyatı vermesini garipsedim doğrusu ama bu yeni hizmetse güzel bi hizmet. Fakat yan sanayi taktırmak için kim servise gider bilemem tabi.

bu marş motoru sorunu başına gelen var mı başka 2005 astra h

geçmiş olsun, sitenin sponsorlarından Hakan Abi'ye (Opel Garaj) uğrayabilirsin..

yardım edeceğinden eminim..

Bugün Bende Ecoflex gücellemesini Yaptırdım
Hafif Bi Kıpırdama Var Bende ;)

nesi varki marş motorunun en kötü sardırılır olmadı kömür değişir tamiri neden olmuyormuş

nesi varki marş motorunun en kötü sardırılır olmadı kömür değişir tamiri neden olmuyormuş

maalesefki yukarıdaki durum olabiliyor.Marş motorunun yanında bir kutu var sanırım marş motorunun çalışmasını sağlayan elektronik devreleri presleyerek içine koymuşlar.O kısın bozuldu mu marş motoru bazen çalışıp bazen çalışmamazlık yada takılmalar yapabiliyo.Benimde başıma gelmişti maalesef :(

Bence yine de dışarıdan bir çözüm aramakta fayda var. Olmaz diye bir şey olmaz! Zaten tamir olamayacaği belli olursa değiştirmeyi göze almışsınızdır. Bir de bunlar mekanik ve elektronik sistemler arıza çıkartması normal. Bunlar sizi aracınızdan soğutmasın....

Geri