Merhabalar. Astra h vites ve el freni körüğunun orijinal gm olanını nereden bulabilirim? Yan sanayiler var internette ancak rengi farklı. Yan sanayi kullananlar varsa tavsiye eder mi? Teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parçacılara bakin bende değiştim gri idi orj. Siyah taktım hoş durdu orj. 100 tl idi tanesi yan sanayi siyah aldım 30 tl çifti 1 yıl olduMerhabalar. Astra h vites ve el freni körüğunun orijinal gm olanını nereden bulabilirim? Yan sanayiler var internette ancak rengi farklı. Yan sanayi kullananlar varsa tavsiye eder mi? Teşekkürler.
Sizinkinin markası nedir?Parçacılara bakin bende değiştim gri idi orj. Siyah taktım hoş durdu orj. 100 tl idi tanesi yan sanayi siyah aldım 30 tl çifti 1 yıl oldu
Hocam bende yan sanayi aldım kendim değiştirdim uygundu bayağı ben sadece el frenini değiştirdim. aşağıda sitede orijinal var ama o kadar paraya değer mi bilmiyorum. güzel bir yan sanayi gayet iş görüyor. 2 yıldır kullanıyorum Hiç sorun olmadı .Merhabalar. Astra h vites ve el freni körüğunun orijinal gm olanını nereden bulabilirim? Yan sanayiler var internette ancak rengi farklı. Yan sanayi kullananlar varsa tavsiye eder mi? Teşekkürler.
Teşekkürler . Sadece el freni körüğunu degistirince vites körüğunun yaninda sırıtmadi mi?Hocam bende yan sanayi aldım kendim değiştirdim uygundu bayağı ben sadece el frenini değiştirdim. aşağıda sitede orijinal var ama o kadar paraya değer mi bilmiyorum. güzel bir yan sanayi gayet iş görüyor. 2 yıldır kullanıyorum Hiç sorun olmadı .
Opel Astra H Deri El Fren Körüğü Siyah GM Orijinal 578424 - 13122456 - Fren Aksamı - Parça Grupları - Benim Opelim | Uluslararası Opel Yedek Parça ve Chevrolet Yedek Parça
Astra H otomobil modelleri ile uyumlu Opel Astra H Deri El Fren Körüğü Siyah GM Orijinal 578424 - 13122456 marka ve bilgilerine sahip yedek parçayı uygun fiyat ve aynı gün hızlı kargo avantajları ile kolayca peşin fiyatına kredi kartına taksit veya banka havale işlemleri ile güvenilir şekilde...www.benimopelim.com
Hocam araç easytronic söylemeyi unutmuşumTeşekkürler . Sadece el freni körüğunu degistirince vites körüğunun yaninda sırıtmadi mi?
Hocam araç easytronic söylemeyi unutmuşum
Uzun zaman önce benimde aracımda vites körüğü yıpranmıştı, Söküp deri işleri yapan küçük bir dükkanda aynısını yaptırmıştım daha ucuza geldi ve tam istediğim gibi bir deriden yaptırmıştım, Tavsiye ederim.Merhabalar. Astra h vites ve el freni körüğunun orijinal gm olanını nereden bulabilirim? Yan sanayiler var internette ancak rengi farklı. Yan sanayi kullananlar varsa tavsiye eder mi? Teşekkürler.
TeşekkürlerUzun zaman önce benimde aracımda vites körüğü yıpranmıştı, Söküp deri işleri yapan küçük bir dükkanda aynısını yaptırmıştım daha ucuza geldi ve tam istediğim gibi bir deriden yaptırmıştım, Tavsiye ederim.