astra H yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hastra:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hastra:)

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2006 model astra h enjoy 1.3 cdti aracımda ıc aydınlatma ısıkları manuel olrak yanıyor sadece buna ek olarak plkalık aydınlatma ısıklarımda yanmıyor ve follow me yaptıgımda gerı vıtes ısıklarıda yanmakta yazılmsal bı sorun oldugunu dusunuyorum bırde kornamın calmaması cım modulunden formda arastrdım henuz servıse gıdemedım acaba herseyın sebebı cım modulumu yardımlarınızı beklıyorum

2006 model astra h enjoy 1.3 cdti aracımda ıc aydınlatma ısıkları manuel olrak yanıyor sadece buna ek olarak plkalık aydınlatma ısıklarımda yanmıyor ve follow me yaptıgımda gerı vıtes ısıklarıda yanmakta yazılmsal bı sorun oldugunu dusunuyorum bırde kornamın calmaması cım modulunden formda arastrdım henuz servıse gıdemedım acaba herseyın sebebı cım modulumu yardımlarınızı beklıyorum

follow me yaptıgın zaman zaten ön kısa far arkadan geri vites lambası devreye giriyor.

follow me yaptıgın zaman zaten ön kısa far arkadan geri vites lambası devreye giriyor.
bunu bılmıodum tek kusuru o olsun :) bnı ıc aydınlatma lambalarının kapıyla es zamanlı yanmaması tedrgın edyo bnlar cım moduluylmı alaklı

o konuda pek bilgim yk :(

Merhaba,

Benim aracim da 2006 Astra H.
Benimkinde de sizinki gibi korna problemi vardi. (Farlar acik oldugunda korna tutukluk yapiyordu.)

Arac garanti dahilinde iken, CIM modulu degisikligi ile cozum bulundu bu probleme. (Kablo degisikligi, yazilim upgrade'i, tus takimi degisiklikleri sonuc vermemisti.)

CIM Modulu, direksiyon cevresindeki kumandalari kontrol ettigi icin (korna, radyo-teyb tuslari, gosterge paneli aydinlatmasi, sinyal ve silecek kolu islevi vs.), ic aydinlatmada yasadiginiz sikinti ile alakali oldugunu dusunmuyorum.

Tesekkurler,
Alpay

teskkr edrım pekı bu tavan lambasının manuel olarak yanması neden kapılar acıkken yanmıyor

teskkr edrım pekı bu tavan lambasının manuel olarak yanması neden kapılar acıkken yanmıyor
pek ihtimal vermiyorum ama, tavan lambası düğmesini kapılar açılınca yanacak şekilde bırakıyorsun değil mi :confused:

ewet aynen o sekılde otamatık acılmıyor ama manuel olarak yanıyr

ewet aynen o sekılde otamatık acılmıyor ama manuel olarak yanıyr
%99 kapı ile araç gövdesi arasındaki kablo demetiniz zarar görmüş. benimde eski aracım olan2005 astramda başıma gelmişti. iyi bir oto elektrikçisine 20 30 tl gibi bir ücret karşılığında yaptırabilirsiniz.

cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın arkadaslar

Geri