Astra H yay sorunsalı

viper&viper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar slm,

Astra H aracıma yay takmayı düşünüyorum ancak kafamda bazı sorunlar var, yardımcı olursanız sevinirim

1- Marka olarak eibach düşünüyorum. Ancak hem Almanya hem de Amerika sitesini incelediğimde Astra H için üretilen bir yay listelerinde bulamadım. Ancak burdaki tuning shop larda satılan yayların kutularında eibach pro-kit olduğu ve astra h için olduğu yazıyor. Bunların sahte olma ihtimali var mıdır?

2-aracımı 35mm düşürmek istiyorum. Bu ölçü için amortisörlerimi de değiştirmem gerekiyor mu?

ister 5cm ister 3.5 amortisör değiştrmeden direk takabilirsin marka model farketmez şahsen denedim ve kullanıyorum ancak koni amortisör alırsan daha konforlu ve güvenli bir araca sahip olursun onunda bedeli ortalama bir araba için 500-600 eurodan başlar

konuyu astr ah toplu yay alımı ile birleştirilebilir
ordan devam edelim

Arkadaşlar slm,

Astra H aracıma yay takmayı düşünüyorum ancak kafamda bazı sorunlar var, yardımcı olursanız sevinirim

1- Marka olarak eibach düşünüyorum. Ancak hem Almanya hem de Amerika sitesini incelediğimde Astra H için üretilen bir yay listelerinde bulamadım. Ancak burdaki tuning shop larda satılan yayların kutularında eibach pro-kit olduğu ve astra h için olduğu yazıyor. Bunların sahte olma ihtimali var mıdır?

2-aracımı 35mm düşürmek istiyorum. Bu ölçü için amortisörlerimi de değiştirmem gerekiyor mu?

makra guzel eibach
eibach almanyanda uretılıyor baska ulekerele fason vermıyor dıger markalar gıbı
tunıng shoplarda satılan mal %80 gercek ben bu ısın ıcındeyım sadece renk farkı var anlamadan alıp takıyorsun ve coık sektırıyor arabanıı ha orjınal yaylarıı kesmınsın ha cın malı nı kullanmısın deyısıen bır sey yok
aracını 3,5 cm dusurur orjınal amortusorlerınde kullanırsın sıkıntı yasamazsın ama cok ılerlıyen zamanlarda amortusorlerın yumusar ve yag kacırabılır

ve ben 19 jantta kullandım 3,5 cm ap kullandım soktum sattım yol tususu ıstedıgım gıbı cıkmadı volkland kullandım menmun kalmadım cok sektırıyorduu ve onuda soktum sattım eıbach kullandım sorunsuz kullandım yuksek hızlarda yan yan makaslara gırıyordum ve cıkıyordumm sorunsuz bır sekılde bende ucuz dıye kullanmıstım yaylarıı ama eibachtan sasma sonucta bunu hans yapıyor ve bundıgımız arabalarıda hans yapıyor saygılar

Geri