Astra h 115hp'ye yazılım varmıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bu şimdi nasıl bir cevap nerde olduğunu unuttunuz sanırım haddini bil ölesine yazılmış bi yorumun ardından bunlar söylenmezHa söylemeyi unuttum , yaparız diyenlerede sorarsan , ""daha önce hiç yaptınız mı? , ne netice aldınız ,dyno çıktısı var mı?"" diye , alacağın cevapta , "kem küm" yada "yapmadık" olacaktır...
ne bu şimdi nasıl bir cevap nerde olduğunu unuttunuz sanırım haddini bil ölesine yazılmış bi yorumun ardından bunlar söylenmez
allah allah ya nedir bu kibir anlamış değilim ben amatör olarak chiptuning ile ilgileniyorum sadece gerçekten ölesine söylenmiş yani yapılmadıysa yaparız tarzında söylenmiş bir sözdü arkadan bunları söyleyemezsin ölesine ya ölesine yaparız dedim söylediğin şeylere bak çok biliyorsan kendin yap da görelim belirteyim hiçbir aracada ekipmanım olduğu halde chiptunig yapmadım sadece kahrolası bi yaparız tabi sen anlamak istemiyosan o başka sanki kesin yaparım gibi bi iddiada bulunmuşum gibi davranıyorsun birkez daha düşün istersen yazdıklarınıAksini ispatlayabiliyorsan buyur ispatla...Ben yapamayacağını , daha önce yapmadığını ve elinde bir dyno çıktısı olmadığıma emin olduğumu söyledim.Beni haksız çıkarabilirsen özür dilerim senden.Yapamaz isen üslubum daha farklı olacak.
allah allah ya nedir bu kibir anlamış değilim ben amatör olarak chiptuning ile ilgileniyorum sadece gerçekten ölesine söylenmiş yani yapılmadıysa yaparız tarzında söylenmiş bir sözdü arkadan bunları söyleyemezsin ölesine ya ölesine yaparız dedim söylediğin şeylere bak çok biliyorsan kendin yap da görelim belirteyim hiçbir aracada ekipmanım olduğu halde chiptunig yapmadım sadece kahrolası bi yaparız tabi sen anlamak istemiyosan o başka sanki kesin yaparım gibi bi iddiada bulunmuşum gibi davranıyorsun birkez daha düşün istersen yazdıklarını