24 Ocak 2011 #1 Dilsiz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Ocak 2011 Mesajlar 82 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 Astra HB elegance, twinport ,enjoy falan bunlar nedir aradaki farklar ne ? (benim araba elegance iyimi ? )
Astra HB elegance, twinport ,enjoy falan bunlar nedir aradaki farklar ne ? (benim araba elegance iyimi ? )
24 Ocak 2011 #2 hsnmsn Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 May 2010 Mesajlar 551 Tepkime puanı 0 Puanları 16 twınport motor secenegıdır. Ama tam anlamıyla bır bılgım yok.. Astra H model için söyluyorum Astralarda özellıklere, donanımlara gore bır alt kümeler olusturukmus. Njoy<Elegance<cosmo diye.. Donanım farklılıgı yani kısacası.. Senın araba iyisayılır enazından benım aracıma gore benımkı cunku Njoy.. bıldıklerım bu kadar.. Daha detaylı bılgılerı arkdslar verıceklerdır..
twınport motor secenegıdır. Ama tam anlamıyla bır bılgım yok.. Astra H model için söyluyorum Astralarda özellıklere, donanımlara gore bır alt kümeler olusturukmus. Njoy<Elegance<cosmo diye.. Donanım farklılıgı yani kısacası.. Senın araba iyisayılır enazından benım aracıma gore benımkı cunku Njoy.. bıldıklerım bu kadar.. Daha detaylı bılgılerı arkdslar verıceklerdır..