Astra HB Önerisi

xdemir

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

700-950 arasında Astra HB almayı düşünüyorum. Belki bütçeyi daha da arttırabilirim. Ama donanım paketleri çok kafamı karıştırdı. Bu benim ilk arabam olacak.

1.4 T Enjoy 2017
1.4 T Dynamic 2016
1.4 T GS Line 2020-2021
1.4 T Elegance 2020

Fiyat olarak aşağı yukarı birbirlerine yakınlar. Çok fazla fark yok.

Alırken neye dikkat etmem gerekiyor, hangileri daha sorunsuzdur ve daha iyidir? Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

Merhaba Demir Bey,
Foruma hoşgeldiniz.
K kodlu kasalarda en dolu paket excellence, daha sonra dynamic diye biliyorum. elegance paket oldukça boş, arka farlar bile led değil, bu paketi önermem şahsen. gs line ve dynamic eşdeğer gibi gözüküyor paket olarak çok fark göremedim. gs line ve elegance paketler cvt şanzımanla geliyor sanırım bilginiz olsun. enjoy pakette boş bir paket.
bunların dışında bir de opc line serisi var, daha sportif bir tasarıma sahip. özellikleri dynamic paketle aynı olması lazım fakat arka tampon vs. orjinal olarak modifiyeli. zaten resimlerden kolayca anlarsınız.
benim paket sırlamam Excellence> opc line > dynamic >= gs line > enjoy >= elegance şeklinde olur açıkçası.
Birde astralarda intellilux matrix far, koltuk ısıtma soğutma, sunroof, navi900 gibi opsiyon özellikler var. bunlar da araca değer katar.

Demir bey merhaba...foruma hoşgeldiniz...
Monsieur üstadıma katılmakla beraber bir kaç ekleme yapmak istiyorum naçizane...
astra k larda excellence donanımdan sonra black edition donanım var bildiğim kadarı ile...size tavsiyem almak istediğiniz model ve markanın kronik arızalarını iyi inceleyin...
mesela 1.4 T lerde piston sorunu olduğunu okumuştum...bazılarında da kolon kilit arızası olduğunu biliyorum...örnekleri artırmak mümkün...

• Beğen
Tepkiler: serdaraslan
Demir bey merhaba...foruma hoşgeldiniz...
Monsieur üstadıma katılmakla beraber bir kaç ekleme yapmak istiyorum naçizane...
astra k larda excellence donanımdan sonra black edition donanım var bildiğim kadarı ile...size tavsiyem almak istediğiniz model ve markanın kronik arızalarını iyi inceleyin...
mesela 1.4 T lerde piston sorunu olduğunu okumuştum...bazılarında da kolon kilit arızası olduğunu biliyorum...örnekleri artırmak mümkün...
Bildiğim kadarı ile dynamic-black edition arasında donanımsal bir fark yok. black edition jant ve tavanda yapılan siyah kaplamalarla oluşturulmuş bir paket. Corsalarda da yapmıştı bunu opel. Görüntü haricinde fark yok diye biliyorum, ama daha yakışıklı duruyor bence araç black edition ile. Fakat ilanlarda sadece 1 adet mevcut o yüzden paketlere yazmamıştım aslında.

Üstad haklısınız.ben sadece paket olarak varlığı olduğu için belirtmek istedim...evet ilanlarda rastlanan bir donanım değil, nedendir onu da bilmiyorum...

1.4 motorlarda piston problemi mevcut.iyi araştırın. 1.6 dizel bakabilirisiniz. Kolon kilit arızası malesef hepsinde mevcut.

1.4 motorlarda piston problemi mevcut.iyi araştırın. 1.6 dizel bakabilirisiniz. Kolon kilit arızası malesef hepsinde mevcut.
Serdar Bey siz herhangi bir şey yaptırdınız mı aracınıza kolon kilit arızası ve vitesi park konumuna getirin arızaları için?

Geri