Astra j 1.3 dizel ısıtma bujisi ve oksijen sensörü ısıtıcısı 1 hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Franco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Franco

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Mrb arkadaşlar. Aracımda yüklediğim fotodaki hataları veriyor kızdırma bujilerine baktı bir hafta önce 4. Olan bozuktu bosch marka buji alıp taktırdim. Uyarıyı sildi degistikten sonra 2 gün sonra tekrar yüklediğim fotodaki uyarıları verdi. Bujileri kontrol etti usta hepsi sağlam kaç usta gezdim anlayan olmadı. Fikri olan var mı acaba

Hatalar bunlar

Ekli dosyalar

• IMG_20191205_153023.webp
    IMG_20191205_153023.webp
    257.1 KB · Görüntüleme: 150
Merhaba aldığınız buji sensörlümü fiyatı nedir

Silin tekrar bakın vericekmi verirse o taktırdığınız da sorun var demektir aralıklı veriyor çünkü

Silin tekrar bakın vericekmi verirse o taktırdığınız da sorun var demektir aralıklı veriyor çünkü
Sildik tekrar verdi. Usta taktığımız bujiye baktı çalışıyor sorun yok dedi akım geliyor dedi. Akım geldiği halde bozuk olabilir mi

Evet bazen yeni parçalarda sorunlu çıkıyor olabilir tekrar değiştirin aldığınız yer yenisini verir zaten

Evet bazen yeni parçalarda sorunlu çıkıyor olabilir tekrar değiştirin aldığınız yer yenisini verir zaten
Bir hafta oldu buji yanmıştr en iyi ihtimalle değişir mi bi sormak lazım. Peki verdiği oksijen sensörü ısıtıcısı 1 hatası nedir bilginiz var mı

Akünün durumu nedir?

Akünün durumu nedir?
Aküyü falan ölçtü bilmediğim birkaç şeye yi elektrikçi. Araç soğukken ölçüm yapmam lazım dedi niye olduğunu tam anlamadım

Geri