Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar,aracımda özellikle LPG’de iken rölantide vuruntu oluyor,benzine aldığımda hiç yok gibi ,kime gitsem ayrı konuşuyor,en çok söylenen sübaptan diyorlar,bu arada buji ve bobin yeni değişti,sizce ne olabilir..
Benzinde hiç yoksa önce LPG ayarını yaptırın. Devam ederse LPG parçalarını kontrol ettirin. (Enjektör, regülatör vs.) Benzinde olmuyorsa subap değildir sanırım.
LPG ayarım bozulduğunda motor baya sarsıntılı çalışıyordu. Kendim ayarladım düzeldi.
Yine birkeresinde vuruntu yaptı. Ayar da düzeltemedi. LPG ayar programı içinde enjektör testi oluyor. Her birini sırasıyla tek tek devredışı bırakınca 1 tanesinde vuruntu kesildi. Ben de toptan hepsini değiştirdim.
LPG ayarında sorun olabilir ya da daha önce hiç bu sorun yoksa eğer bilmediğiniz bir yerden gaz aldıysanız ondanda yapabilir bazı gazlar tabiri cayizse pis gaz olarak geçiyor. Ayarda sorun yoksa gazdan da kaynaklanabilir bilginiz olsun
Benzinde hiç yoksa önce LPG ayarını yaptırın. Devam ederse LPG parçalarını kontrol ettirin. (Enjektör, regülatör vs.) Benzinde olmuyorsa subap değildir sanırım.
LPG ayarım bozulduğunda motor baya sarsıntılı çalışıyordu. Kendim ayarladım düzeldi.
Yine birkeresinde vuruntu yaptı. Ayar da düzeltemedi. LPG ayar programı içinde enjektör testi oluyor. Her birini sırasıyla tek tek devredışı bırakınca 1 tanesinde vuruntu kesildi. Ben deTeşekkür ediyorum tecrübe için
Yine birkeresinde vuruntu yaptı. Ayar da düzeltemedi. LPG ayar programı içinde enjektör testi oluyor. Her birini sırasıyla tek tek devredışı bırakınca 1 tanesinde vuruntu kesildi. Ben de toptan hepsini
Yine birkeresinde vuruntu yaptı. Ayar da düzeltemedi. LPG ayar programı içinde enjektör testi oluyor. Her birini sırasıyla tek tek devredışı bırakınca 1 tanesinde vuruntu kesildi. Ben de toptan hepsini değiştirdim.
Teşekkür ediyorum tecrübelerinizi aktardığınız için,LPG servis cihaza bağladı sorun yok dedi ama benzinde problem olmaması sübap ihtimalini azaltıyor gibi,başka bir servis LPG gitmekte fayda olur sanırım..
LPG ayarında sorun olabilir ya da daha önce hiç bu sorun yoksa eğer bilmediğiniz bir yerden gaz aldıysanız ondanda yapabilir bazı gazlar tabiri cayizse pis gaz olarak geçiyor. Ayarda sorun
LPG ayarında sorun olabilir ya da daha önce hiç bu sorun yoksa eğer bilmediğiniz bir yerden gaz aldıysanız ondanda yapabilir bazı gazlar tabiri cayizse pis gaz olarak geçiyor. Ayarda sorun yoksa gazdan da kaynaklanabilir bilginiz olsun