Astra j 1.6 dizel hız sabitleme devreye girmiyor

alisunar

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Herkese iyi forumlar konuyu doğru yere açmışımdır umarım yanlışım varsa düzeltin lütfen. Problem aracın hız sabitlemesi devreye girmiyor 2 oto elektrikçi ve bir Bosch car servisi yapamadı sistemde bir arıza görünmüyor fakat sabitleme tuşuna basıyorum sonra set tuşunu aşağı çekiyorum önce kadranda yeşil sabitleme ışığı yanıyor (2-3 an)sonra sönüyor problem ne olabilir.

Ayrıca alakası var mı bilmiyorum ama triger zincir seti ve baskı balata bilya seti yeni değişti. Yardımlarınızı talep eder iyi forumlar dilerim.

Benim 1.6 T insignia da böyle bir sıkıntı yaşamıştım. Süreli değil ama hızlanmaya başlayınca kapanıyordu CC(Curise Control). Benim baskı kaçırdığı için kapanıyormuş. Krank ve lastikler aynı oranda hızlanmadığı için araç koruma için kapatıyordu CC'ü. Fakat baskınız yeni değişmiş. Elektrik tesisatından olsa hiç açmazdı, Sensörlerden olsa hata verirdi diye düşünüyorum. Sebebi neymiş merak ettim.

Benim 1.6 T insignia da böyle bir sıkıntı yaşamıştım. Süreli değil ama hızlanmaya başlayınca kapanıyordu CC(Curise Control). Benim baskı kaçırdığı için kapanıyormuş. Krank ve lastikler aynı oranda hızlanmadığı için araç koruma için kapatıyordu CC'ü. Fakat baskınız yeni değişmiş. Elektrik tesisatından olsa hiç açmazdı, Sensörlerden olsa hata verirdi diye düşünüyorum. Sebebi neymiş merak ettim.
şuana kadar araştırdığım ve diğer forumlardan öğrendiğim kadarıyla fren müşürü debriyaj müşürü ve akünün voltajından bahsedildi bunlardan başlayacağım bakalım çözülür umarım.

Geri