Aracımda arka kapılarda hoparlör yok taktırmak istiyorum ama arka kapılara kablo çekilimi bilmiyorum bilen varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum anlaşılmicak ne var ses gelmiyo kapıdaki hoparlör yuvasından zaten araştırdım benim aracın pakette yokmuşHocam hoparlör olmadığını nasıl anladınız? Ben internette bakınırken görmüştüm hat tesisat çekili yazıyordu sadece hoparlör takılması gerekli yazıyordu. Bende de arkada ses yok şuan. Aracı da yeni aldım.
Geri vites lambası Bizdede öyle aracı almadan baktırmaya giderken ilk dikkatimi o çekti normal yani edition boş paket kıyaslama yapma sürekli bi açik bulursun,keyfine bak Ama emin ol aracından memnun kalıcaksın.@Servet28
Hocam benimde bir sıkıntım var şu konuda sizde bir yorum da bulur musunuz. Arka farlar ile ilgili
Sağol hocam. Yalnız benim far konusu ile ilgili olarak. İkinci attığım resim var. O kısımlar sizde yanıyor mu sis veya geri vites lambası değil. Bu arada hoparlör ile ilgili olarak ben bir forumda okumuştum edition paket araçlarda tesisat çekili hoparlör eksik geliyor diye. Ondan sizlere tesisat olmadığını nereden anladınız demiştim.Geri vites lambası Bizdede öyle aracı almadan baktırmaya giderken ilk dikkatimi o çekti normal yani edition boş paket kıyaslama yapma sürekli bi açik bulursun,keyfine bak Ama emin ol aracından memnun kalıcaksın.