Astra J A16XER Motor Suyunu Değiştirme?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaanrevan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2 sene önce termostatı değiştirmiştim. Her yıl 250 ml düzeyinde yine su eksiltiyor. Ustayla birlikte bakım sırasında dikkat ettiğimizde termostat contasının olduğu yerden kaçırıyor.

Contayı değiştirirken, 7 yıllık içindeki pembe renkli antirifirizi değiştirmek istiyorum. Daha önce değişim yapan oldu mu? Kaç lt antirifiz kaç lt saf su gerekir?

Değişim nasıl yapılıyor vb. bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum. Siparişi ona göre yapıyım.

Memleket nere

Tekirdag ise 3 litre antifiriz al gerisini su koy yeter

Tekirdağ Çorlu 'dayım hocam. İnternetteki bir kaynakta okudum. Bir tahliye vanası var. Oradan boşaltınca acaba ne kadar sıvı gidiyor. Usta sanki 3 lt demişti. 3lt ise 2 lt lik antifriz almam yeterli diye düşündüm. Ancak değilse ona göre 3lt lik sipariş vereceğim. Bu konuda bilginiz var mı?

yakın zamanda yağ soğutucusu arızasından dolayı suya yağ karışmıştı bu yüzden tüm sistemdeki antifiriz temizlendi. Yeni antifiriz olarak 3 lt gm koyuldu geri kalanı normal su eklendi. Yalnız kesinlikle tavsiye ederim 5 lt şişe su al götür onla tamamlasınlar abuk subuk çeşme suyu koydurma.

5 e yakin aliyo toplamda

yakın zamanda yağ soğutucusu arızasından dolayı suya yağ karışmıştı bu yüzden tüm sistemdeki antifiriz temizlendi. Yeni antifiriz olarak 3 lt gm koyuldu geri kalanı normal su eklendi. Yalnız kesinlikle tavsiye ederim 5 lt şişe su al götür onla tamamlasınlar abuk subuk çeşme suyu koydurma.

Bu benzinliklerde satılan saf sulardan alsam olur mu acaba? Yoksa dediğiniz gibi 5 lt erikli alıp öyle mi gideyim :):)

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
3 litre kirmizi antifiriz,5 lt erikli alin😀

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Geri