Astra j cd600 arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tskn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Aracim 2014 sport model. Kamera mevcut. Cd600 ekran var ve goruntu tamamen gitti. Hicbir goruntu yok ekran bozuldu durduk yere. Baska ekran taktirayim dedim( tesla tipi) ama start stop tusu bulunmadigi icin takamadilar. Bu ekranimin tamiri yada degisimi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Merhaba, dün tesadüfen sıfır ekran aldım, Astra J 2014 cosmo modelinden sıfır alınırken multimedia takıldığı için söküldü. Aracına taktıracaktım, ama Edition Plus modeline uymaz dediler. Uygun fiyata bırakırım, ben dün 1250 TL'ye aldım. Jelatini bile üstünde.

DSC_0889.jpg

• Beğen
Tepkiler: ersinkiraz83
Merhaba, dün tesadüfen sıfır ekran aldım, Astra J 2014 cosmo modelinden sıfır alınırken multimedia takıldığı için söküldü. Aracına taktıracaktım, ama Edition Plus modeline uymaz dediler. Uygun fiyata bırakırım, ben dün 1250 TL'ye aldım. Jelatini bile üstünde.

DSC_0889.jpg
Hocam Merhaba,

Sizle nasıl iletişime geçebilirz acaba

DSC_0889.jpg
Gec döndüm biraz kusurabakmayin yeni ekran almis bulundum care bulamayinca. Yinede bu baslik altinda care arayacak arkadaslara tavsiyem aracinjz ozellikle donanimliysa farkli markalara yonelmeyin.

DSC_0889.jpg
Merhaba,

Ürün halen satılıkmı acaba.

Geri