astra j elektronik park freni 70-0 test

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Siteyi ziyaret et
Bu gün forumda gezerken Doğan´ın park freni testini görünce ahanda dedim araba kullanıp test etmek için bahane :) ,hanıma balık almaya gibiyorum bahanesiyle çıkıp testi yaptım.İlk izlenimim freni çekince araç kızaklama yapmadan yavaşlayıp 5 km civarına gelince kızaklamaya başlaması ikincisi ise fren sırasında asla kontrol kaybına yol açacak şekilde bir tepkinin olmaması ben videoyu tek elimle hem telefonu tutup hem dreksiyonu kontrol ederken çektim ve asla güvensiz bir his uyandırmadı.

astra j 1.6T cruse control active 70-0 electronic park brake test

Ynt: astra j elektronik park freni 70-0 test

ulaş el frenını cekıp bıraktınmı yoksa elını cekılımı tuttun..

freni çekili tuttum,araç çok kontrollü yavaşlıyor birkez daha opeli taktir ettim.

Güzel paylaşım

thnxx

bende denemıştım cekılı tutunca frenlıyor bırakınca normale donuyor..ne guzel oralarda yollar bomboş bız ıstanbulda cruze deneyemedık bıle

bulent_tnt link' Alıntı:
bende denemıştım cekılı tutunca frenlıyor bırakınca normale donuyor..ne guzel oralarda yollar bomboş bız ıstanbulda cruze deneyemedık bıle
yolun boş olması şehir içi olmadığından,Kuşadasını bilenler o yolu bilir Söke yolu kipa ya giderken oralar müsait olur genelde,test için 8-10 km yol yapmışım :)

eline sağlık.elektronik frenle ilgili soru işaretleri kalkmış oldu.
thnxx

Bir zararı olmuyor mu araca ? Kullanma kılavuzunda seyahat halinde park frenini kullanmayın gibi birşey okumuştum bir uyarı kutucuğunda yanılmıyorsam.

tabii cok kullanmamak gereklı ama asırıda zararının olacagını sanmıyorum

Geri