Astra j Fitil hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BayV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BayV

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Dun servise gittim ftil taktirmak icin forumda bi arkdas video paylasmisti tavsiyesi uzerine video da budur.
Görüntüleme: https://youtu.be/Baq7dr2jIzA

Ama bu fitiller gecmeli oldugu icin servis marsbiyelleri delipte takamayiz dedi bunlarin yerleri oluyor dedi taktiramadim. Sonra opel musteri hizmetlerini aradim bu fitil icin videoyuda gosterdim 1 gun sonra donus yapildi arabanin orjinalinde bu fitil yok diye sonradan takilan fitilleri tavsiye etmiyoruz diye servis takmamistir dediler. Orjinali disinda sonradan takilan hic birseyi tavsiye etmiyoruz dediler

3 kuruştan kaçıp biz takmadık sizde takmayın mı dediler hocam ? Başka bir özel serviste vs taktırmayı deneyin isterseniz hocam. Delinme konusunda karar sizde kalmış.

O videoyu ben yayınladım. Araç benim aracım. Kesinlikle orjinal fitil sonradan takılmadı. Müşteri Hizmetlerinin böyle bir fitilden haberi bile yoktur. Video da izlemiş olduğunuz 2015 model Astrayı yetkili servise Ankara Opal yetkili servisine götürdük takabileceklerini söylediler. Bilginize..

Peki bir de mümkünse ve zahmet olmaz ise sizin fitilli aracın sesi ile diğer fitilsiz aracın sesinin (ses yapması/yapmaması) kayıtlı olduğu bir video yayınlarmısınız. Aradaki ses farkını merak ettim.

Peki bir de mümkünse ve zahmet olmaz ise sizin fitilli aracın sesi ile diğer fitilsiz aracın sesinin (ses yapması/yapmaması) kayıtlı olduğu bir video yayınlarmısınız. Aradaki ses farkını merak ettim.
Bahsetmiş olduğum ses uğultu şeklinde bir ses. Bu sesi videoda hissedebilirmiyiz bilmiyorum. Ama aynı yolda aynı hızda ses desibel ölçümü ile yapılabilir. Boş bir vaktimizde ölçmeye çalışırım.

Valla ben ilk defa gördüm. Yazık, şu kadarlık malzeme de çalınır mı. Madem önceki modellerde var, hepsine taksana. Çok canım sıkıldı buna.
Peki biz bu fitili nereden buluruz? Aslında bu tarz bir fitil bulup, çift taraflı bantla yapıştırsam olmaz mı? Delik açmaya da gerek kalmaz?

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Valla ben ilk defa gördüm. Yazık, şu kadarlık malzeme de çalınır mı. Madem önceki modellerde var, hepsine taksana. Çok canım sıkıldı buna.
Peki biz bu fitili nereden buluruz? Aslında bu tarz bir fitil bulup, çift taraflı bantla yapıştırsam olmaz mı? Delik açmaya da gerek kalmaz?
+1....Bencede iyi bir çift taraflı bant veya boyaya zarar vermeyecek yapıştırıcı ile delmeden daha iyi olur..Bu arada benim aracımda var bu fitilden..İçinde ya çamurumsu bir madde var yada içine çamur dolmuş..Bir ara onu sökmeye çalıştım(Temizlik amaçlı)biraz bastırınca içinden çamur gibi birşey çıktı..Yalıtım maddesi olamaz diye düşünüyorum..Daha önceki aracımın kapıları daha tok kapansın ve ses kesilsin diye akvaryum hortumu alıp fitilin içinden geçirmiştim..İlk o maddeyi görünce o aklıma gelmişti ama dediğim gibi çamurda olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: goktasoktay
Geri