Astra J Hava Filtresi Nasıl Değiştirlir Videosu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Geçen gün değiştirmiştim..Çok basit..Bu videoda nasıl olduğu anlatılıyor..Aslında videoda hava hortumunu kelepçelerinden sökmüş..Aslında sökmedende yapılıyor..Sadece vidaları söküp kendinize doğru çekince lastik jontalardan kurtulup ele geliyor...
Görüntüleme: https://www.youtube.com/watch?v=bYnX988Judo

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve mskirca
Her 5bin KM'de bir değiştirmek hem performansı hemde yakıt sarfiyatını çok etkilemektedir. Çok basit bir işlem aslında.

Teşekkürler video için..

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Her 5bin KM'de bir değiştirmek hem performansı hemde yakıt sarfiyatını çok etkilemektedir. Çok basit bir işlem aslında.

Teşekkürler video için..
Nedemek :)Bu tip şeyleri kendimiz yaparsak en azından 3-5 cebimizde kalır..Gerçi ben bunları hobi gibi görüyürum o ayrı konu :)

Hava filitresi olayına katılıyorum. Kesinlikle 15 bin km beklememek lazım. Daha önceki dizel aracımdan biliyorum. Yetkili servis 15.000 km dese de mecburen 7500 km de bir değiştiriyordum. Hava akış metre , elektro vana, müşürler, turbo vs. arızalar baş göstermeye başlıyordu.
Tek sıkıntı servisin hava filitresini 80-90 tl den satması. Keşke orjinalini daha ucuza bulsak.

Son düzenleme:
Yağı da değiştirsek bari tam olur 600tl cebimizde kalır:) benim bir arkadaşım tüm filtreleri kendi değiştiriyor, yağı da petrol istasyonunda, 150-200tl'ye çözüyormuş mevzuyu...

Hava filitresi olayına katılıyorum. Kesinlikle 15 bin km beklememek lazım. Daha önceki dizel aracımdan biliyorum. Yetkili servis 15.000 km dese de mecburen 7500 km de bir değiştiriyordum. Hava akış metre , elektro vana, müşürler, turbo vs. arızalar baş göstermeye başlıyordu.
Tek sıkıntı servisin hava filitresini 80-90 tl den satması. Keşke orjinalini daha ucuza bulsak.

Hocam Bosch kullan orjinalden hiç farkı yok göreceksin..

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Hocam Bosch kullan orjinalden hiç farkı yok göreceksin..
Aynen..Bende Bosch taktım...
Orjinal Bosch marka aldım..İnanın çok çok kaliteli..40-45 lira civarıydı.

Geri