astra j hb arka cam üstteki 2 rezistans neden calışmıyor?

caglayan55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
astra j hb aracımın arka camında olan rezistans cizgilerimden en üstteki ii çizgi calısmoyor neden acaba anlamıs değilim bazıları üst rezistansların radyo antenine baglı oldugu ısınmayacagı bu iki cizginini sltındaki rezistanslarıın ısınnacagını söylüyorlar gecektende oyle gözüküyor arka cama sıcak havayı verdigimde 2 tane üst rezistans telleri hariz  alttakileri hepsi parmagımı tutugumda sıcak tı bu konuda bilgisi olan var ve paylasırsa seviirim

Ynt: astra j hb arka cam üstteki 2 rezistans neden calışmıyor?

O iki rezizstans çalışmıyor çünkü anten görevi görüyor köpekbalığı yüzgeci anten sadece göstermelik olduğu için ordan radyo geliyor aslında koyulmasada olurmuş ya neyse yüzgeç anten :)

albertxx link' Alıntı:
O iki rezizstans çalışmıyor çünkü anten görevi görüyor köpekbalığı yüzgeci anten sadece göstermelik olduğu için ordan radyo geliyor aslında koyulmasada olurmuş ya neyse yüzgeç anten :)
045thumbsup 045thumbsup

ama benim anten köpek balıgı degil normal cubuklu anten ... cubuklu antendekilerdemi acaba camdaki rezistansa baglı acaba???

caglayan55 link' Alıntı:
ama benim anten köpek balıgı degil normal cubuklu anten ... cubuklu antendekilerdemi acaba camdaki rezistansa baglı acaba???

Galiba çubuk antenler de süs (ya da kronik bir problem var) çünkü geçenlerde bir arkadaşımız daha çubuklu anten olmasına rağmen üst 2 çizginin çalışmadığını söylemişti...

Sedanlar için bu konu gündeme gelmişti. Rezistans çizgilerinden üstte kalanlar çalışmıyordu ve oradan radyo anteni geçtiğini anlamıştık... Demek ki hb'lerde de artık çubuk antenler süs..

Bu arada bir Ordulu olarak Fatsa'ya selamlar :)

köpekbalığı ve normal antenin süs olduğu herhangi bir yerde yazıyormu, yoksa öngörümü var.benim aracın tüm rezistansları çalışıyor ve herhangi bir problem yok

ercan_0636 link' Alıntı:
köpekbalığı ve normal antenin süs olduğu herhangi bir yerde yazıyormu, yoksa öngörümü var.benim aracın tüm rezistansları çalışıyor ve herhangi bir problem yok

Sedanlar ve makyajli kasa hb'lerde boyle sanirim abi. Gelen sikayetler onu gosteriyor.

navi 600 de shark antenin icinde gsm ve gps anteni mevcut

Geri