daha önce 2006 model astra kullandım.yaklaşık 4 yıldır arabam yok.nasip olursa artık araba almak istiyorum.92 yılından beri ailecek opel kullanıyoruz.astra vectra gibi modellerden kullandık..son 2 yıldır yine aynı bünyeden chevrolet markaya bindik.şimdi sıra bana geldi ve araba almayı düşünüyorum.3 aydır kafa patlatıyorum birtürlü karar veremedim.benim kalbimdeki yine her zamanki bildiğim olsun opel olsun benim olun. ama abim tutturdu bi hyundai i30 cıkmış diye.bi incele dedi.gittim baktım araba gercekten güzel ve donanım harikası desem yerindedir.fakat aldıgım arabayı en az 5 yıl kullanmayı hedefliyorum.kullanım,güvenlik,kalite yönünden astrayı hiç atamıyorum.kafam karıştı.birde 1,6 motor otomatik versiyonu var i30'un.hanımda kullanacağı için çekici geliyor.neden opel dizele otomatik koymuyor anlamadım.siz opel astracı arkadaslarımdan yardım istiyorum bana akıl verin lütfen..ben cıkamıyorum işin içinden...
derken dün hususi antalya'ya gittim ve hyundai i30 aracını test ettim.evet gercekten çok güzel araba yapmışler.çok konforlu harika birşey.ordan cıktım oprl'e geldim.içimden birşey çekiyor illa.kapıdan girdim bi tane sport tourer duruyo,bembeyaz birşey.araba hasta oldum.bayıldım tam istediğim araba dedim.ama otomatik olmayısı beni düşündürüyor...
derken dün hususi antalya'ya gittim ve hyundai i30 aracını test ettim.evet gercekten çok güzel araba yapmışler.çok konforlu harika birşey.ordan cıktım oprl'e geldim.içimden birşey çekiyor illa.kapıdan girdim bi tane sport tourer duruyo,bembeyaz birşey.araba hasta oldum.bayıldım tam istediğim araba dedim.ama otomatik olmayısı beni düşündürüyor...