astra j mi????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan platin82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

platin82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
daha önce 2006 model astra kullandım.yaklaşık 4 yıldır arabam yok.nasip olursa artık araba almak istiyorum.92 yılından beri ailecek opel kullanıyoruz.astra vectra gibi modellerden kullandık..son 2 yıldır yine aynı bünyeden chevrolet markaya bindik.şimdi sıra bana geldi ve araba almayı düşünüyorum.3 aydır kafa patlatıyorum birtürlü karar veremedim.benim kalbimdeki yine her zamanki bildiğim olsun opel olsun benim olun. ama abim tutturdu bi hyundai i30 cıkmış diye.bi incele dedi.gittim baktım araba gercekten güzel ve donanım harikası desem yerindedir.fakat aldıgım arabayı en az 5 yıl kullanmayı hedefliyorum.kullanım,güvenlik,kalite yönünden astrayı hiç atamıyorum.kafam karıştı.birde 1,6 motor otomatik versiyonu var i30'un.hanımda kullanacağı için çekici geliyor.neden opel dizele otomatik koymuyor anlamadım.siz opel astracı arkadaslarımdan yardım istiyorum bana akıl verin lütfen..ben cıkamıyorum işin içinden...

derken dün hususi antalya'ya gittim ve hyundai i30 aracını test ettim.evet gercekten çok güzel araba yapmışler.çok konforlu harika birşey.ordan cıktım oprl'e geldim.içimden birşey çekiyor illa.kapıdan girdim bi tane sport tourer duruyo,bembeyaz birşey.araba hasta oldum.bayıldım tam istediğim araba dedim.ama otomatik olmayısı beni düşündürüyor...

Ynt: astra j mi????

Şehir içinde sürekli durk kalk yapacaksanız otomatik tercih edin bence...
Ama düz vitesin de keyfi ayrı tabii ki... Sizin zevkinize kalmış... 045thumbsup

Gerçek sağlamlık ve güzellik makyajlar silinince çıkar ortaya (Opelsiz asla)  bravoo

Ben ilk defa Opel aldım, daha önce sınıfındaki çoğu markayı kullanmıştım ama ilk kez Opel den sonra "Astra dan sonraki aracım ya Mercedes olmalı ya Bmw" diyorum çünkü sınıfındaki rakiplerinden daha kaliteli ve başarılı bir araç yeni Astra ..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ben ilk defa Opel aldım, daha önce sınıfındaki çoğu markayı kullanmıştım ama ilk kez Opel den sonra "Astra dan sonraki aracım ya Mercedes olmalı ya Bmw" diyorum çünkü sınıfındaki rakiplerinden daha kaliteli ve başarılı bir araç yeni Astra ..

+1

Üstelik hiç duydunuz mu bilmem ama çok fazla hyundai dizel de turbo dağıtan var. Bir yorumda arkadaş aynen tüm turbo kullanım teknikleri ile kullandığım ve gözüm gibi baktığım aracımın turbosu dün dağıldı demiş Bu yönde yorum yapan ve duyduğum çok kişi var. Ben hyundai düşmanı değilim ancak otomotivde alman ekolü kesinlikle bir numaradır ve bu tartışılmaz. Donanım olarak da sadece AFL bile tüm rakiplere yeter. GM in iflas paniği ile vaktinden önce gerekli son kontroller yapılamadan çıkan ilk partideki bazı hatalı araçların istatistiği sizi korkutmasın. O kadar çok değişik marka sınıf araç tanıdımki en kemiklilerinden biri de astra. Emin olabilirsiniz. Bir de aracın test sürüş arabası önemli değil biraz km yaptıktan sonra o araç hakkında yorum yapmak daha sağlıklı olur. Otomatik çok da gerekli değil ama eşiniz kullanacaksa bu konuda birşey diyemem. Yine de bakacaksanız vw, ford a da bakın otomatik dizelde derim. Herşey şıkşıkıdım ilk görüntü değil.

Herkesin kendi zevkidir, para kiminse keyif onundur ancak madem sordum görüşümü söyleyeyim..

Opel Astra ile Hundai İ30 karşılaştırılamaz bile..

Donanımı , şıklıgı vs geç her şeyden önce biri HUNDAİ diğeri OPEL..

Karar senin.

eketen link' Alıntı:
+1

Üstelik hiç duydunuz mu bilmem ama çok fazla hyundai dizel de turbo dağıtan var. Bir yorumda arkadaş aynen tüm turbo kullanım teknikleri ile kullandığım ve gözüm gibi baktığım aracımın turbosu dün dağıldı demiş Bu yönde yorum yapan ve duyduğum çok kişi var. Ben hyundai düşmanı değilim ancak otomotivde alman ekolü kesinlikle bir numaradır ve bu tartışılmaz. Donanım olarak da sadece AFL bile tüm rakiplere yeter. GM in iflas paniği ile vaktinden önce gerekli son kontroller yapılamadan çıkan ilk partideki bazı hatalı araçların istatistiği sizi korkutmasın. O kadar çok değişik marka sınıf araç tanıdımki en kemiklilerinden biri de astra. Emin olabilirsiniz. Bir de aracın test sürüş arabası önemli değil biraz km yaptıktan sonra o araç hakkında yorum yapmak daha sağlıklı olur. Otomatik çok da gerekli değil ama eşiniz kullanacaksa bu konuda birşey diyemem. Yine de bakacaksanız vw, ford a da bakın otomatik dizelde derim. Herşey şıkşıkıdım ilk görüntü değil.
+1
Önce güvenlik ve sağlamlık.
illa otomatik dizel diyorsanız.
önce golf bakın sonra focus.
Çok km yapmam diyorsanız.kesinlikle 1.4 turbo otomatik astra alın.
Hatta çok yapacaksanız bile alın.Keyfi çok ayrı. :)

tomacco link' Alıntı:
+1
Önce güvenlik ve sağlamlık.
illa otomatik dizel diyorsanız.
önce golf bakın sonra focus.
Çok km yapmam diyorsanız.kesinlikle 1.4 turbo otomatik astra alın.
Hatta çok yapacaksanız bile alın.Keyfi çok ayrı. :)
dizel golf satılmıyor diye biliyorum yaza kadar satmıyorlar dsg patladığı için yeni kavrama üretip satmaya başlayacaklar ayrıca yıl sonu ocak 2013 gibi golf 7 çıkacak bende diğer aracımı değiştirmek için aylardır araştırma yapan biri olarak beklemedeyim bu aralar, yine arayışlarım sürüyor

astra almanız için bir çok neden var almamanız içinde tabi 

bir kere motor seceneğinde çok dikkatli olun eğer dizel ise zaten secenek yok yani otomatik olarak. manuel dizel kullananlar memnun sanırım.
benzin 1.4 turbo otomatik yakıt anlamında sizi pişman edebilir ama ocağınızı batırmaz :)

kullanımı süper keyifli direksiyon başında araca çok hakim olma lüksü veriyor. yol tutuşu da harika güvenlikte 10 numara. ön konsol daki bir ton düğme sizin lüks bir araca binmiş hissine kaptırıyor :)
hyundai daki görsel şow digital göstergeler falan cekici ama bence hyundai almayın yaaa ille opel demiyorum ama hyundai cıks.

tavsiyem c4 yada ds4 paranız varsa ds4 çok iyi bir araç.

hayırlı olsun

Geri