Astra j ön krom tampon

ozcanaltn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar ön tamponda bulunan krom çıtadan temin edebileceğimiz bir yer var mı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :) :)

Ynt: Astra j ön krom tampon

Ben Topkapı da bulunan Titiz krom tuningde cam çıtaları almış ve montajını yaptırmıştım. Bazı arkadaşlar beğenmese de ben memnunum. Topkapı'ya gitmek sizin için sorun değilse gidip yerinde bakabilirsiniz

OGOKTAS sizin aracınızın tamponunda bulunan ama biraz daha yukarı doğru uzayan  krom çıtadan bahsediyorum. Yardımlarınız için teşekkürler

ozcanaltn link' Alıntı:
OGOKTAS sizin aracınızın tamponunda bulunan ama biraz daha yukarı doğru uzayan  krom çıtadan bahsediyorum. Yardımlarınız için teşekkürler

Merhaba benim aracın tamponlarında krom yok sanırım güneşten parlamış:)

Resimlere baktım gölgede çekmişim :) Işık açısı diyelim

[img=450x600]http://i41.tinypic.com/2s8jxqa.jpg[/img]

İstediğiniz bu galiba.Eğer buysa titizde var odaktada olması lazım.Ayrıca sahibinden dede çeşitli ilanlar var almak isteyen arkadaşlarda olmuştu.Ancak şu var bazıları kısa geliyor bu araç benim mesela tam plastik kısım bitene kadar incelip uzuyor bazıları çok aşağıda bitiyor ona dikkat edin

evet albertxx sizin aracınızda bulunandan bahsediyorum. Sanırım sizdeki orijinal :)
Titizin sitesinde gördüm fakat kısaydı sizin aracınızdaki gibi uzamıyor yukarı doğru varsada gözümden kaçtı sanırım siz var olduğunu söylüyorsunuz bir bakmak lazım o zaman gidip :)

ozcanaltn link' Alıntı:
evet albertxx sizin aracınızda bulunandan bahsediyorum. Sanırım sizdeki orijinal :)
Titizin sitesinde gördüm fakat kısaydı sizin aracınızdaki gibi uzamıyor yukarı doğru varsada gözümden kaçtı sanırım siz var olduğunu söylüyorsunuz bir bakmak lazım o zaman gidip :)

Montaj da çok önemli, Titizdekini beğenirseniz hemen orada montajda yaptırabilirsiniz

Geri