ARKADAŞLAR SONRADAN ARABALARDA ÇIKMAYAN KOL DAYAMA SORUNU NE OLDU? hakem heyetine başvuracak arkadaşlar vardı? elinde acaba kol dayama olduğunu gösterir astra katoloğu olan var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallierim link' Alıntı:avukatin biriyle gorustum boşa başvurma dedi.o katalogun bir gecerliliği olmaz dedi.bu sebeple vazgeçtim.adaleti olmayan bir ülkede yaşıyoruz
bu uyarıyı kataloğa yazmalarına izin vermek bile bizim devletimizin bu tip dolandırıcılara rant sağladıgını gösteriyor.devlet bu tip ibarelere izin vermemeli.ne demek istediğini çıkartıp takar.iyi o zaman direksiyonsuz araba versinler paramızla taktıralım..MeRt link' Alıntı:Kataloglarda kol dayama olduğu belirtilmiş olsa dahi donanım sayfasının en altında ''Opel'in belirtilen özelliklerde değişiklik yapma hakkı saklıdır.'' ibaresi bulunur. Bu ibarenin anlamı ''biz size bunlar var diyoruz ama kafamıza göre ekleme çıkarma yapabiliriz, sizde mecburen kabul edeceksiniz'' demektir.
Bu nedenle katalog var dese bile bu konuda hak iddia edemezsiniz.
ibida link' Alıntı:SÜREÇ NE DURUMDA ACABA?
Sıkıntı şu ki Türkiyedeki edition araçları kol dayama var diye sattılar..en baştan yok deselerdi zaten kimse sorun etmezdi..daos009 link' Alıntı:müracaat olsada bir şey değişmez her ülkede farklı donanımlarla sunabiliyor bu araç. ben servise sordum ispanya da parça tedarik sorunu olduğundan temin edilemediği için şu an kol dayama yokmuş. ileki üretimlerde büyük ihtimalle olacaktır diyorlar. ama şu an gelen araçlar için yapılacak bir şey olmadığını söylediler.