Astra J Team Hakkında Bilgi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mskirca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mskirca

VIP Üye
10-Balıkesir
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar,

Astra J Team isimli bir platform var. Kuzenim 2014 Astra J 1.4 Turbo Sport paket aldı ve hemen buraya üye oldu. Arka cam stickeri ve anahtarlık göndermekle başlayıp sponsorlardan gönderilen ürünlerin montajını yapmaya ilerlemiş üyelik :) ücretsiz.. aşağıda arka cam rüzgarlığının fotosunu paylaşıyorum.

Sizin bu platformla ilgili bilgileriniz nedir öğrenmek istedim :)

Saygılar.

WhatsApp Image 2018-01-30 at 19.41.28 (Small).webp

Çok aktif bir grup facebook üzerinde. Hatta astrajteam.com vs gibi isimlerde bana ait. Adminlerinden bir tanesini tanıyorum kendisine ulaştım söyledim bizim forum projemiz var birlikte çalışabiliriz vs gibisinden çok sıcak bakmadılar hatta domaini düşürdükleri için bana veryansın etti neden aldın diye. Ancak şunu unutmamak lazım Facebook üzerinde en büyük grup şu an J Team kesinliklede üyelerine çok değer veriyorlar.

Çok aktif bir grup facebook üzerinde. Hatta astrajteam.com vs gibi isimlerde bana ait. Adminlerinden bir tanesini tanıyorum kendisine ulaştım söyledim bizim forum projemiz var birlikte çalışabiliriz vs gibisinden çok sıcak bakmadılar hatta domaini düşürdükleri için bana veryansın etti neden aldın diye. Ancak şunu unutmamak lazım Facebook üzerinde en büyük grup şu an J Team kesinliklede üyelerine çok değer veriyorlar.
Biz birlikte çalışmak için buradayız ya

Kaliteyi burada yakalayalim, herkes birlikte çalışmak isteyecektir [emoji4][emoji106]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Katılıyorum, biz birlikte olursak herkes bizimle çalışmak isteyecektir.

Face ortamı biraz lakait oluyor..Genelde forumlar daha seviyeli ve saygılı yazışmalar ve yorumlara sahip..O yüzden face ortamlarına girmiyorum...Bu forum daha ileriye gidecektir..O potansiyel var..Bence biraz tanıtım yapmak gerek..

• Beğen
Tepkiler: husooz ve Entigin
Face ortamı biraz lakait oluyor..Genelde forumlar daha seviyeli ve saygılı yazışmalar ve yorumlara sahip..O yüzden face ortamlarına girmiyorum...Bu forum daha ileriye gidecektir..O potansiyel var..Bence biraz tanıtım yapmak gerek..

Tanıtımdan ziyade kendi kendini tanıtsın istiyorum birazda :) Şu an açılan başlıkların neredeyse hepsi googlede ilk sayfadan kullanıcı getiriyor. Can alıcı başlıkları bulup konu olarak açmak lazım onun dışında Yakıt Tüketim İstatistikleri ve süpriz bir projeyle bu işleri bir adım daha öne taşımak istiyorum. Kısmet inş. hep birlikte güzel hale geldiğini göreceğiz.

Tanıtımdan ziyade kendi kendini tanıtsın istiyorum birazda :) Şu an açılan başlıkların neredeyse hepsi googlede ilk sayfadan kullanıcı getiriyor. Can alıcı başlıkları bulup konu olarak açmak lazım onun dışında Yakıt Tüketim İstatistikleri ve süpriz bir projeyle bu işleri bir adım daha öne taşımak istiyorum. Kısmet inş. hep birlikte güzel hale geldiğini göreceğiz.
Size sonuna kadar katılıyorum, olacaksa organik bir büyüme olmalı, üye artırmak, reklam kasmak vs derdimiz olmamalı

Biz güzel projeler, kaliteli içerik ve birlik beraberliği temin edersek fetih yolu zaten açılacaktır [emoji4][emoji3]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tanıtımdaki maksat aslında tenıdığımız arkdaşlara bu forumdan bahsetmekti..Veya bir forum stickerıda olabilir tabi :)

Sticker konusunda bende çok istekliyim :) Aslında tasarımı belirleyip 1000 tane bastırmak lazım.

Bende çevremdekilere bu forumdan ve edindiğim bilgilerden bahsediyorum. Ve forumu seviyorum :) Sticker konusunda bende varım maddi manevi ne destek gerekiyorsa hazırım :)

• Beğen
Geri