Astra J Yağmur Sensörü Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anıl14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anıl14

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Hayırlı akşamlar herkese. Sorun şu; Sensör devreye giriyor. Fakat en hassasta bile önümü göremeyecek duruma geliyorum yine çalışmıyor silecek. Kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yağmur yağarken. Yağmuru algılamada bi problem var yani. Ön cam değişmiş benden önceki sahibinde. Acaba takarken sensörle alakalı bir yanlışlık mı oldu? Yanlış bağlama gibi bi durum olabilir mi? Teşekkürler şimdiden

Hocam muhtemelen camı değiştirirlerken sensörün bakış yönünü değiştirdiler veya sensörde arıza var. Serviste / Elektronikçide baktırmak lazım.

Yönünü değiştirseler hiç çalışmaması gerekmiyor mu hocam? Servisten hariç kim anlat kime gitmek lazım ?

Aslında aracınızın sensör bölümünün dışardan fotosunu çekip atarmısınız. Bende kendiminkini atayım karşılaştıralım. Fotoyu yakından çekmeye çalışın hocam iç kısımı görebilelim.

Hocam şaka gibi gelecek ama fotoğraf çekmeye gittiğimde sensörün olduğu bölümle bi oynadım çalışmaya başladı. Ama öncesinde yağmurda en hassas ayarda çalışmıyordu. Videoyu izle demek istediğimi anlayacaksın. Bir süre çalışıyor sonra yine kendi kafasına göre bi çalışıyor bi çalışmıyor. Niye böyle oluyor? Camla alakalı bi sıkıntı mı var ki

Hocam sen bu sensörün olduğu yere gündüz gözüyle bir bakarmısın. Birde yakın foto atarsan bendekiyle karşılaştırırız. Sanki sensörün bakış yönü yanlış gibi geldi bana baksana elini görünce çalışıyor.

Birde jel falan oluyormuş. Bilginiz var mı hocam bu konuda? Fotoğrafı yarın gündüz gözü ile çeker atarım mutlaka.

Geri