astra j

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
arkadaşlar merhaba aracı aldıgımdan beri neredeyse hemen hemen hergün aracımın piyasa değerini yeni düsen aracların sahibinden.com dan takipçisiyim aracımıda shibinden.comdan buldum yaklaşık 6 ay oldu aracı alalı arastırma yaparken birkaç tanesi kafamda kalmıs ve hala sitede gezerken bu araclara rastlıyorum yani değinecegim konu şu bizim araclar piyasada tutulmadımı ya da neden daha henüz 3 aylık 5 ylık ya da km 300-500 olan aracları satıyorlar anlamadım

Ynt: astra j

Ben astra almadan önce uzun süre honda civic aradım 2. el, ama sizin bahsettiğiniz gibi bazı araçlar vardı 5-6 aydır ilanı duran. Bu araçlarda genelde ya ölücüler yada hasarlılar oluyordu. Temiz olanı hemen gidiyor honda da çok iyi tutan bi araba piyasaya göre. Bizim araçlar daha yeni olduğu için çok fazla 2. el piyasası olmaması normaldir. Ama her temiz aracın alıcısı çıkar içiniz rahat etsin.

kenangokhan link' Alıntı:
Ben astra almadan önce uzun süre honda civic aradım 2. el, ama sizin bahsettiğiniz gibi bazı araçlar vardı 5-6 aydır ilanı duran. Bu araçlarda genelde ya ölücüler yada hasarlılar oluyordu. Temiz olanı hemen gidiyor honda da çok iyi tutan bi araba piyasaya göre. Bizim araçlar daha yeni olduğu için çok fazla 2. el piyasası olmaması normaldir. Ama her temiz aracın alıcısı çıkar içiniz rahat etsin.
neden tercihinizi astra dan yana kullandın sorabilirmiyim bende siz gibi aynı durumdaydım

Honda civic ve astra arasında benim kadar gidip gelen yoktur herhalde kaldı ki civicle el sıkıştım son anda astra sedan aldık.Civic almamamdaki en büyük etken kasası gerçekten çok kötü.arka kısmı felaket ötesi.Astra dış dizaynıyla beni etkiledi.Motor olarak da civic kadar iyi bence.opelin malzeme kalitesine gelince bunu civicte malesef ki göremedim.civicin göstergeleri opelden güzel.honda servisleri opelden iyi.aracları daha az sorunlu.ben arabami 42500 e aldım bana geçen gün 41000 teklif ettiler satmadım.civic sırf kasadan dolayı kaybediyor.ikinci elde de hondanin eski avantajı kalmadı yeni kasanın çirkinliği yüzünden..

birbirlerine göre iki aracın da artıları eksileri var.ama opelin güvenlik ekipmanları tüm modellerde standart oldugu için ve ESP ve HIZ SABİTLEYİCİ dahil herşeyi en boş paketinde bile oldugu için opeli tercih ettim.Pişman mıyım?Değilim.

Emrah64 link' Alıntı:
neden tercihinizi astra dan yana kullandın sorabilirmiyim bende siz gibi aynı durumdaydım

O araba 2.el piyasasında istenilen rakamı haketmiyor. Ben Vtec 2004-2006 aradım temizine 34 civarı istediler. O kadar verene sıfır alırım dedim ve astrayı çok beğenerek görüp aldım 38 e

sallierim link' Alıntı:
Honda civic ve astra arasında benim kadar gidip gelen yoktur herhalde kaldı ki civicle el sıkıştım son anda astra sedan aldık.Civic almamamdaki en büyük etken kasası gerçekten çok kötü.arka kısmı felaket ötesi.Astra dış dizaynıyla beni etkiledi.Motor olarak da civic kadar iyi bence.opelin malzeme kalitesine gelince bunu civicte malesef ki göremedim.civicin göstergeleri opelden güzel.honda servisleri opelden iyi.aracları daha az sorunlu.ben arabami 42500 e aldım bana geçen gün 41000 teklif ettiler satmadım.civic sırf kasadan dolayı kaybediyor.ikinci elde de hondanin eski avantajı kalmadı yeni kasanın çirkinliği yüzünden..

birbirlerine göre iki aracın da artıları eksileri var.ama opelin güvenlik ekipmanları tüm modellerde standart oldugu için ve ESP ve HIZ SABİTLEYİCİ dahil herşeyi en boş paketinde bile oldugu için opeli tercih ettim.Pişman mıyım?Değilim.
var var salıerım kardeşim senın kadar arasında gıdıp gele gıdıp gele ayaklarıma kara sular ınmıştı ama ben bır sedancı olduğum ıcın astrayı tercıh ettım astranın onden bakışı daha sert daha agresıp daha kompleksı  daha sinirli  :D

Honda civic yeni kasa faciası olmasa benimde aklımda tüplü vardı.Hb'sinin kasası iğrenç bence o yüzden fikrim değişti.Honda her zaman kalitelidir motoru iç yapısında kullanılan malzemeler filan ama o kasa o paraları haketmiyor 60-65 arasına geliyor tüplüleri o paraya o kadar çirkin bir arabaya açıkcası binmem ben:)
Astra sitelerde çok var satışıda çok yapılıyor.Sitelerde çok olmasının nedeni sadece eylül ayında 2000 adet satılması.Bu kadar çok satılan aracın 100 200 tane satılan hondadan daha çok ilanın çıkması çok doğal.Birde araç tutulmasa 1 yılda en çok satan araç listelerinde 2. 3. olmaz :)

albertxx link' Alıntı:
Honda civic yeni kasa faciası olmasa benimde aklımda tüplü vardı.Hb'sinin kasası iğrenç bence o yüzden fikrim değişti.Honda her zaman kalitelidir motoru iç yapısında kullanılan malzemeler filan ama o kasa o paraları haketmiyor 60-65 arasına geliyor tüplüleri o paraya o kadar çirkin bir arabaya açıkcası binmem ben:)
Astra sitelerde çok var satışıda çok yapılıyor.Sitelerde çok olmasının nedeni sadece eylül ayında 2000 adet satılması.Bu kadar çok satılan aracın 100 200 tane satılan hondadan daha çok ilanın çıkması çok doğal.Birde araç tutulmasa 1 yılda en çok satan araç listelerinde 2. 3. olmaz :)

Türkiye satış listesindeki ilk 10 aracın içinde hem HB hem de sedan ayrı ayrı yer alıyordu ikisini bir hesaplasan Türkiye'de bu sene en çok satan araç astra j kasa oluyor.

Maalesef 2sini bir almadım çünkü örnek golf tek araç sedanı yok :) bazı araçlar böyle o yüzden 2 yada 3 :)

sallierim link' Alıntı:

zten hondanın suan ki güncel kasası degil bir önceki kasası güzel bende git gel yaptım taa ki civicin şoför kapısını acana kadar kapıyı tutup actıgım anda civic benim icin bitti icine bile bakmadan döndüm daha önce astra j incelemişliğim oldu ondaki kapı toklugunu civicte bulamadıgım icin vazgectim astra bana daha cok güven verdi ve tercihimi astra hb ten yana kullandım keske sedan alsaydım demişligimde oldu ama aracımdan son derece memnunum suan aracımı degistirecek olsam ya insignia alırım ya astranın yeni kasasını beklerim benim ilk opel aracım j oldu ve opeli gercekten cok sevdim

Geri