Astra J'de kontak anahtarı kontaktan cikartilamiyor

Arkidooky

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba,
Yeni aldigim Astra J 1.4T sportts otomatik aracimda (henuz 35km'de) araci stop ettikten sonra anahtar 1 konumunda kaliyor, 0 konumuna gecmiyor. Dolayisi ile anahtari cikartamiyor, direksiyonu kitleyemiyorsunuz.
Yepyeni bir aracta bu tarzda br ariza olmasi biraz hayal kirikligina ugratti, araci servise biraktim, anahtar uzerinde olarak...
Boyle bir durum ile karsilasan varmi, ne cozum onerirsiniz?

Ynt: Astra J'de kontak anahtarı kontaktan cikartilamiyor

Vitesi p.  Konumuna almazsaniz anahtar cikmaz.

servise bırakıldığına göre p ile alakalı değildir muhtemelen Bülent abi

eğer öyleyse zaten otomatik aracı stop halinde p de bırakmamak hata olur onu kullanıcı farkedemese de servisin anlaması lazım.

gerçi serviste usta benim arabayı kenara çekmişti arabaya bindim stop halindeki araba d de duruyor o da ayrı bir ustalık gerektiriyor işte.

esad J link' Alıntı:
servise bırakıldığına göre p ile alakalı değildir muhtemelen Bülent abi

eğer öyleyse zaten otomatik aracı stop halinde p de bırakmamak hata olur onu kullanıcı farkedemese de servisin anlaması lazım.

gerçi serviste usta benim arabayı kenara çekmişti arabaya bindim stop halindeki araba d de duruyor o da ayrı bir ustalık gerektiriyor işte.

Adam usta olmasına ustaymışta, arabanın ağzına tükürme ustası falan herhalde. (:

mesele vites parkta olmasina ragmen anahtar cikartilamiyordu... vitesi park konumuna alsaniz dahi, sistem park konumunu algilamiyordu.

servisten gelen bilgi, aracin vites park salterinin degismesi gerektigi seklinde.

Geri