Merhabalar herkese,
Astra J 1.6 CDTI 136 aracımla kaza yapıp perte çıkardım. Şimdi yeni araç bakıyorum ve 1.4T'ler (Astra K 1.4T 150HP Dynamic) dikkatimi çekti. Kronik problemleri araştırdığımda Piston Kırma(LSPI) problemi olduğu söyleniyor. Bu durumla karşılaşan, bu durum hakkında yorumu olan var mı? Zincir bakımlarından daha mı masraflı piston probleminin onarımı?
Astra K aracın alınacak motorları üç silindirli 1.5 D ve 1.4 düz motordur. 1.6 D çok yakar zincir sorunu vardır. Ağır bakımı masraflıdır.
1.4 T ünitenin piston kırma sorununa Çözüm VAR!
GM çözüm bulmuş Allah razı olsun..
Servise giderseniz SPS yaparlar Yazılım Güncellemesi.
Aracınızın 245 nm torkunu çekerler 180 nm civarına olur biter.
Benim 1.4 T 140 HP Astra j aracıma SPS yaptılar Allah razı olsun
Torku 170 nm civarına düştü fakat 3200 devirlerde veriyor.
Araba Kağnı gibi oldu rampalarda falan 1.6 atmosferik gibi.
Nasıl teşekkür etsem azdır GM- PSA grubuna. Bunlar hep araçlarının sağlığını düşünür. Müşterisinin cebini düşünür.
Opel markasına minnettarım böyle geri dönüşü olmayan bir yazılım yükleyip güç kıstıkları için.
Arabaya müşteri geliyor adam aracın performansından şüpheleniyor haliyle ekspere götürüyoruz
Eksperde motor %74 çıkıyor tork olarak fakat HP aynı 140 beygir. Sadece 4900 devirde değil 6000 devirde 140 HP vermekte.
%74 rakamını gören müşteri bu aracın motoru bitik veya turbosu bozuk diyerek cayabilmekte veya Yaptır öyle alayım demektedir. Satışta sorun çıkartır.
Ayrıca alt devirlerin güçsüz olması nedeniyle Yakıt tüketimi artarak 9 litrelerden 12 litrelere çıkar şehir içinde. Her açıdan problemdir.
Araç Chip tuning falan kabul etmez SPS sonrası Race Chip taksan dahi hiç duymaz. Turbo 0,4 bar basıncı kesinlikle geçmez.
Arıza var sanıp Turbo yaptırmaya kalkılır sensörler değiştirilir fakat durum yine düzelmez.
Bu konuda dikkatli olunmalıdır! Tavsiyem uzak durun.